51-letna igralka in 45-letni glasbenik skupine Good Charlotte sta zdaj ponosna starša “res ljubkega” sina, ki sta ga poimenovala Cardinal. A nista razkrila datuma njegovega rojstva niti tega, kako je bil spočet.

“Blagoslovljena in navdušena sva, da lahko naznaniva rojstvo najinega sina Cardinala Maddena,” sta zapisala v skupni izjavi. “Je čudovit in vsi smo zelo veseli, da je tukaj!”

Cameron in Benji v skladu s tradicijo nista in ne bosta delila nobenih fotografij svojega dečka zaradi njegove “varnosti in zasebnosti”. Pojasnila sta: “Zaradi varnosti in zasebnosti otrok ne bova objavila nobenih fotografij, vendar je res prikupen.”

“Počutimo se zelo blagoslovljeni in hvaležni,” sta zaključila. “Pošiljamo veliko ljubezni iz naše družine v vašo. Najboljše želje in dobro popoldne!!!” Obvestilo je spremljala risba z besedami: “Ptiček mi je zašepetal”.

Zakonca sta starša tudi štiriletni hčerki Raddix, o kateri prav tako še nista delila nobenih fotografij, le redko pa tudi kakšne osebne podatke o njej. Presenetila sta tudi z napovedjo njenega rojstva in januarja 2020 novico ponovno delila na Instagramu.

“Srečno novo leto od Maddenovih! Zelo sva srečna, blagoslovljena in hvaležna, da sva novo desetletje začela z napovedjo rojstva najine hčerke Raddix Madden,” sta se razveselila. “Takoj je osvojila najina srca in dopolnila najino družino.”

Dodala sta: “Čeprav sva presrečna, da lahko deliva to novico, čutiva tudi močan instinkt za zaščito zasebnosti najine malčice. Zato ne bova objavljala fotografij ali delila več podrobnosti, razen dejstva, da je res zelo prikupna!!!”

Podpisala sta se: “Iz naše družine vsem vašim pošiljamo ljubezen in najboljše želje za srečno novo leto in srečno novo desetletje.” 

Kljub temu, da Cameron molči o naraščajoči družini, je z veseljem govorila o tem, da je postala mama, kar je označila za “najboljšo stvar, ki sem jo naredila v življenju”.

“To je najboljši, najboljši, najboljši del mojega življenja,” je nekoč aprila 2020 dejala med seanso v živo na Instagramu. “Tako zelo, tako zelo sem hvaležna in tako zelo srečna in to je najboljša stvar v življenju in tako zelo sem srečna, da lahko to počnem z Benjijem in da se imava najlepše.” 

Cameron je tudi dejala, da je “srečna”, da je Benji tisti, s katerim si je ustvarila družino. “Je tako neverjeten oče,” je dejala o svojem možu. “Tako srečna sem, da je on očka mojih otrok. Tako neverjeten je. On jo položi, jaz pa grem v kuhinjo, začnem večerjati in si nalijem kozarec dobrega rdečega vina.”

Cameron in Benji sta bila več let prijatelja, preden sta leta 2014 začela hoditi na zmenke. Decembra istega leta sta se zaročila, januarja 2015 pa sta se poročila na intimnem obredu v njunem domu na Beverly Hillsu.

“Poroka z njim je bila najboljša stvar, ki se mi je kdajkoli zgodila,” je prej povedala. “Moj mož je najboljši. Je najboljši človek in moj odličen partner. Zakon je vsekakor težak in zahteva veliko dela. Potrebuješ nekoga, ki je pripravljen delati s teboj, saj v zakonu ni razmerja 60-40. Je 50 na 50, pika. Ves čas.”

PREBERITE TUDI: Cameron Diaz razkrila, zakaj je izginila iz Hollywooda in zakaj je njen zakon uspešen

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj