… košate obrvi naravnega videza postale zaščitni znak milenijk – pa roko na srce, pred njo že Hilary Rhoda in Doutzen Kroes – a manekenka in igralka Brooke Shileds naj bi imela po mnenju poznavalcev še vedno najboljše obrvi v lepotno-modni industriji.

Shields je ena izmed srečnic, ki jim je uspelo preskočiti manijo po letu 1990, ko si je večina žensk obrvi populila v tanko črtico. Že eno samo puljenje lahko povzroči, da na določenih mestih ne zrastejo več nazaj – kaj šele, če to počnemo dlje časa (hm, ko bi nehale rasti tam, ko jih že leta vztrajno pulimo in nočemo, da bi še zrasle!). Tako ima igralka še danes, pri 54-ih, obrvi, ki ji jih lahko le zavidamo.

Mlada Brooke na začetku svoje kariere

Kako ji je to uspelo? Zelo preprosto – nikoli si jih ni pulila, niti ni dovolila, da bi ji jih kdorkoli drug. Če ste si jih torej že pretirano pulile in so vam prenehale rasti, žal nimate več kaj dosti narediti, lahko pa jih malce okrepite s pomočjo seruma za rast trepalnic in/ali obrvi.

Če pa so vaše obrvi (skoraj) še nedotaknjene, pa jih takšne tudi pustite. Naj vas kratkotrajni trendi ne pripeljejo do tega, da si trajno pokvarite videz, poleg tega pa ne pozabite: unikatnost je tista, ki pritegne, ne da ste enaki kot vsi.

PREBERITE TUDI: 6 preprostih nasvetov za popolne obrvi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj