Britney Spears in Sam Asghari sta poročena!

Dolgoletni par se je včeraj poročil pred 60 gosti, med katerimi so bile tudi Madonna, Drew Barrymore in Paris Hilton. Po navedbah virov je Spearsova nosila obleko slovite modne hiše Versace in se sprehodila do oltarja ob pesmi “Can’t Help Falling in Love” Elvisa Presleyja.

“Zelo sem navdušen, da je prišel ta dan in da sta poročena. Vem, da si je to želel že zelo dolgo. Na vsakem koraku je tako skrbno skrbel in podpiral,” je po obredu povedal Asgharijev menedžer Brandon Cohen. “Komaj čakam na prihodnost, ki jo bosta gradila skupaj.”

Pred slavjem je nekdo od notranjih virov razkril, da je 40-letna Spearsova svoj poročni dan načrtovala skoraj devet mesecev. “Britney je začela načrtovati in sanjariti o poroki kmalu po tem, ko se je novembra zaročila,” je povedal vir. “To, da se bo končno lahko poročila, je zanjo velik dogodek. Želi si, da bi bila poroka popolna.”

Njena sinova, 16-letni Sean Preston in 15-letni Jayden James, se poroke nista udeležila, vendar sta “vesela” za svojo mamo, je povedal odvetnik Kevina Federlina.

Spearsova in Asghari sta bila prvič romantično povezana, ko sta se spoznala na snemanju pevkinega videospota “Slumber Party”. Spearsova je pozneje leta 2017 v radijskem intervjuju razkrila, da sta z 28-letnim Asgharijem potrebovala skoraj “pet mesecev”, da sta se po snemanju videospota ponovno zbližala.

“Rekla sem si: ‘Ta fant je bil res simpatičen,’ in sem ga poklicala,” je povedala o tem, da je izbrskala njegovo telefonsko številko. “On je res zabaven in smešen človek.”

Par je septembra lani naznanil zaroko, nekaj mesecev preden je bilo novembra njeno skrbništvo po 13 letih kalvarije končno prekinjeno. Takrat je Asgharijev menedžer povedal, da “s ponosom praznuje in potrjuje zaroko”.

“Britney je navdušena,” je povedal vir, potem ko je Asghari na njenem domu v Los Angelesu postavil ključno vprašanje.

Prejšnji mesec je Spearsova oboževalcem omogočila vpogled v svoj videz na poročni dan, medtem ko je predstavila svojo novo mačko Wendy. “Predstavljamo Wendy!!! In ja, to je tančica k moji poročni obleki!!!” Spearsova je napisala ob posnetku mačke, ki sedi na beli tkanini iz tila.

Asghari je pred tem na svoji Instagram Story objavil povratno fotografijo, na kateri se s pevko poljubljata in na kateri je ona dvignila prstanec, da bi pokazala svoj blišč.

“Najino življenje je prava pravljica. Srečen materinski dan tebi, moja kmalu bodoča kraljica,” je zapisal Asghari. Očitno je namigoval na njuno zaroko, ko je nadaljeval: “Tudi veliki dan je določen! Toda nihče ne bo vedel, dokler ne bo naslednji dan.”

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj