“Še naprej se bova trudila razširiti najino čudovito družino,” sta Britney Spears in Sam Asghari v soboto zapisala v skupni izjavi.

 

“Z najglobljo žalostjo morava sporočiti, da sva izgubila najinega čudežnega otroka v zgodnji nosečnosti,” sta zapisala v objavi. “To je uničujoče obdobje za vsakega starša. Morda bi morala z obvestilom počakati, dokler ne bi bila v daljšem obdobju nosečnosti, vendar sva bila preveč navdušena, zato sva delila dobro novico.”

“Najina medsebojna ljubezen je najina moč. Še naprej se bova trudila, da bi razširila najino čudovito družino. Hvaležna sva za vso vašo podporo. Vljudno prosiva za zasebnost v tem težkem trenutku,” je zaključil par.

V začetku tega tedna so par fotografirali na počitnicah v Cancunu, kjer sta se skupaj vozila z vodnimi skuterji. Britney je prejšnji mesec po dopustu na Havajih prvič povedala, da bosta z Asgharijem dobila otroka.

Britney, ki je mama sinov Seana Prestona, 16 let, in Jaydena Jamesa, 15 let (z nekdanjim možem Kevinom Federlinom), se je z osebnim trenerjem in igralcem Asgharijem, 28 let, začela sestajati, potem ko sta leta 2016 skupaj nastopila v njenem videospotu “Slumber Party”.

PREBERITE TUDI: Britney Spears za vse dogajanje krivi svojo mamo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj