Britanska vlada je priznala, da ‘cepiva’ za Covid poškodujejo imunski sistem tistih, ki so bili dvakrat cepljeni.

Po drugem cepljenju cepljeni ne bodo nikoli več mogli povrniti popolne naravne imunosti na koronaviruse in zelo verjetno tudi na druge viruse. Torej se bo prava pandemije šele začela. So neodvisni znanstveniki zato svarili, da bodo cepljeni umrli najkasneje v roku 5 let po cepljenju za Covid?

V bazi, kjer zbirajo podatke o cepivu COVID-19 Vaccine Surveillance Report, je na strani 23. navedeno: “Količina N protiteles je pri tistih, ki so se okužili po drugem prejemku, nižja.” Nadalje so navedli, da je ta padec protiteles trajen.

To pomeni, da glede na to, da je sedaj, ko je mimo prvo leto testiranja ‘cepiva’ za covid, ki poteka na prostovoljcih (ne pozabimo, da so ‘cepiva’, ki to sicer niso, temveč genska terapija, še vedno v preizkusni fazi), jasno, da ne preprečujejo okužbe in prenosa virusa.

Še več, poročilo celo kaže, da so cepljeni veliko bolj podvrženi okužbi kot necepljeni. “Cepivo” namreč zmoti naravno spodobnost imunskega sistema, da ustvarja protitelesa po infekciji in to ne le proti koničnim proteinom, temveč tudi drugim delom virusa. Še zlasti kaže, da cepljeni niso več zmožni proizvajati protitelesa proti nukleokapsidnim proteinom, ovojnici virusa, ki je ključni del odziva pri necepljenih ljudeh.

O tem je spregovorila tudi dr. Stephanie Seneff; njeno razlago lahko poslušate v spodnjem videu:

Dolgoročno to pomeni, da so cepljeni veliko bolj podvrženi vsem mutacijam koničnih proteinov, celo če so bolezen že imeli in preboleli. S cepljenjem so si namreč trajno poškodovali imunski sistem.
Po drugi strani so necepljeni pridobili dolgotrajno, če ne celo trajno imunost na vse različice domnevnega virusa, ko bodo bolezen preboleli.

Zanimivi so tudi novi podatki glede odkrivanja ‘okuženih’: Anthony Fauci je potrdil, da PCR testi ne morejo odkriti živih virusov oz. ne hitri antigenski, ne PCR testi ne povedo, ali je nekdo (o)kužen ali ne. Kar pomeni, da so s tem zrušeni temelji, na katerih je zgrajena Covid plandemija. Brez teh testov in močne podpore podkupljenih medijev in uradne “stroke”, pandemije ne bi bilo.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj