Blagovna znamka Braun je nemškega porekla in je eden vodilnih globalnih proizvajalcev aparatov za osebno nego ter aparatov za gospodinjstvo. Tokrat vam predstavljamo linijo osebne nege – Silk-Epil X’elle depilatorje.

Najpomembnejši dodatek k še tako lepi obleki in k vsaki priložnosti je svilnato gladka koža. Prav nič vam ne more podariti boljšega občutka lepote! Pri Braunu se tega zavedamo, zato so naši strokovnjaki razvili novo generacijo depilatorjev Braun.

Braun Silk Epil X'elle Spa Edition - zenski brivnik epilator

Silk-epil X’elle za najbolj učinkovito depilacijo do sedaj. Zdaj ste lahko preprosto čudovite z neverjetno gladko kožo brez dlačic, ki traja tedne. Silk-epil X’elle je najučinkovitejši in najnežnejši depilator, zato se vam ni potrebno odreči udobju. Aktivni masažni valjčki nežno stimulirajo kožo pred odstranitvijo dlačic in po njej ter tako zmanjšajo neprijeten občutek pri puljenju.

Če želite odstraniti dlačice s koreni vred tudi na občutljivih predelih telesa, lahko uporabite posebej zasnovan nastavek, ki se prilega tem področjem. Ozka depilatorska glava je oblikovana tako, da se popolnoma prilega pazduham in bikini liniji.

Depilator Silk-epil X’elle 5685 ponuja tudi poseben nastavek za obraz, s katerim se učinkovito znebite nezaželenih dlačic tudi na obrazu.

Braun Silk Epil X'elle žensk epilator in brivnik

Morda si želite za občutljive predele telesa raje uporabiti brivnik. V tem primeru preprosto namestite brivsko glavo ShaverHead in tako spremenite svoj depilator v popoln ženski brivnik. Njegov visoko učinkovit sistem britja zagotavlja gladko in nežno britje občutljivih predelov telesa. Dlačice bikini predela lahko prirežete tudi s nastavkom OptiTrim.

Zakaj je depilator tako čudovit? In zakaj je odslej toliko lažje z depilatorjem Braun Silk-epil X’elle?

 • Ker je učinkovit! Z depilatorjem Braun Silk-epil X’elle hitreje in temeljiteje dosežete rezultate!
 • Ker blaži bolečino! Braun Silk-epil X’elle ima nove masažne valjčke, ki zmanjšujejo neugodje med depilacijo.
 • Ker odstrani tudi najkrajše dlačice! Ni vam treba več čakati, da bodo dlačice dovolj dolge za odstranitev!
 • Dolgotrajen učinek! Koža je gladka do 4 tedne! Dlačice, ki ponovno zrastejo, so tanjše in mehkejše.

Odslej bodite vselej lepe in pripravljene … Preprosto čudovite!

www.braun.com

17 KOMENTARJI

 1. Jaz imam pa z epilatorji zelo dobre izkušnje in jih uporabljam že kar nekaj let – od najstniških let dalje, tako da sem zadnjič ugotovila, da se nisem prav nikoli voskala. Vraščanje sem rešila s peelingom.

  Mene pa moti, ker nekateri aparat prevajajo kot “depilator”, po mojem mnenju je bolj pravilno epilator.

 2. Odstranjevanje dlačic z epilatorjem je res, da od začetka uporabe zrastejo prej, po večkratni uporabi pa res traja še več kot 4 tedne, da je zopet potrebno odstranjevane.
  Mislim pa, da je odvisno od vsake posameznice oz. od njene poraščenosti kože!
  Lep dan še naprej!

 3. Jaz sem verna brivniku…..pa mislim da tudi dosti stane kvaliteten epilator….če se ne motim so okoli 50 evrov…??? Zdi se mi da je toliko, ker sem ravno primerjala brivnik in kruhomat….

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj