Pred kratkim smo poročali, da so razglasili najbolj seksi moškega leta 2021, ki je postal 52-letni Paul Rudd. Rudd je bil sicer  srečni izbranec, a kandidatov je bilo seveda malo morje. Eden od njih je tudi 62-letni Bradley Whitford, ki pa je iskreno povedal, kaj si misli o celotnem dogajanju.

Spregovoril je namreč o dvojnih standardih za ženske in moške, kar se tiče staranja. Dovolj dolgo je na svetu in v Hollywoodu, da ve, da se žensk ne obravnava enako kot moških, ko gre za staranje.

“Po pravici povedano imajo moški prekleto srečo,” je Whitford povedal v intervjuju. “Nas se slavi, ko se staramo. Je nepošteno in naravnost noro. Spominjam se moje mame, ki nima nobene veze s tem poslom, ki mi je govorila, kako nepošteno je, da se moške bolj spoštuje in občuduje, ko se postarajo, ženske pa postanejo nevidne. Imam sestre in veliko se pogovarjajo o tem. Ni pošteno. Mene slavijo, odkar sem se postaral, kar je bizarno.”

“Tole je pravzaprav najbolj seksi, komaj še živ moški,” se je Emmy nagrajenec šalil glede svoje udeležbe in dodal, da malo pa že skrbi za svojo postavo. “To delaš, ker hočeš biti zdrav, ne da bi te fotografirali za revijo.”

Priznal je tudi, da je bil v najboljši formi v svojem življenju ko je bil mnogo mlajši, pred mnogimi desetletji: “Kot bi dejal moj oče, imam svetlo prihodnost za sabo.”

Seveda pa še vedno skrbi za redno gibanje in uživa v dolgih sprehodih po svoji soseski v Los Angelesu, skupaj z ženo Amy Landecker.

“Med pandemijo sem začel veliko hoditi in v tem zelo uživam. Deluje proti anksioznosti, depresiji,” je dejal. “Odkar sem starejši, moram paziti na koleno. Trenutno igram v igri, zato obiskujem telovadnico in patetično redno dvigujem uteži, se sprehajam in sploh telovadim.”

PREBERITE TUDI: 55-letna nekdanja manekenka pozirala gola: ‘Zakaj dvojna merila med ženskim in moškim staranjem?’

A ključ do njegovega dobrega počutja je spanje. “Če ne dobim dovolj spanca, vse razpade. Nekoč mi je zneslo tudi če nisem spal, a to lahko počneš, ko si mlad.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj