Sam se je na ta račun pošalil: “Naredil si bom vizitke s tem nazivom!”

52-letni igralec je dobil že marsikateri kompliment: prijazen, samozavesten, dostopen, marljiv … in vse je vsaj do določene mere sprejel. Ampak seksi? To je malce izven njegovega dojemanja.

“Imam dovolj zavedanja, da vem, da ko bodo ljudje slišali za ta naziv, bodo reagirali z ‘kaj?!’ ” je povedal v intervjuju. “Ne gre za lažno skromnost. Dejansko je toliko moških, ki bi si ta naslov zaslužili pred mano.”

Taka skromna izjava, ki jo spremljajo iskrive zelene oči in simpatičen nasmeh, pa je ravno razlog, da so glasovalci izbrali prav njega. Kljub temu, da je postal zvezdnik velikega kova, trdi, da je najbolj srečen doma s svojo ženo Julie, 53, s katero sta skupaj že 18 let, ter njunima otrokoma, Jackom, 17, in Darby, 12.

“Ko pomislim nase, pomislim predvsem kot na moža in očeta – to je to, kar sem,” je povedal. “Kadar ne delam, čas preživljam s svojo družino. To tudi najraje počnem.”

Njegova žena pa je bila tudi prva, ki ji je vnaprej povedal za naziv. “Bila je šokirana. Ampak hkrati tudi prisrčna. Po prvem šoku in hihitanju je dejala ‘Oh, prav imajo’. In to je bilo lepo. Sicer verjetno ni govorila resnice, ampak kaj drugega pa naj bi rekla?”

Sicer pa zvezdnik pričakuje, da si ga bodo soigralci še krepko privoščili. “In prav je tako. Jaz bi njim tudi,” je priznal. “Res se bom naslonil na ta naziv. Nosil ga bom s ponosom. Ne bom se pretvarjal ‘Oh, tako sem skromen’. Naredil si bom vizitke. A vsi prijatelji me bodo uničili in to tudi pričakujem. In zato so tudi moji prijatelji.”

Sedaj, ko je Paul Rudd uradno seksi, pričakuje, da se bo njegovo življenje drastično spremenilo. “Upam, da me bodo sedaj končno povabili na seksi večerje s Clooneyem in Pittom in B Jordanom,” se je pošalil.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj