BoxSpring postelja je več kot le kos pohištva, ki ga izberete za svojo spalnico.

BoxSpring postelje, ki v podjetju Maremico ročno nastajajo za vsakega uporabnika posebej, so sanje vseh, ki se želijo prebujati naspani in polni energije ter se vsakič na novo zaljubiti v njen oblazinjen dizajn, ki zares izraža vas same.

Adijo kompromisi, dobrodošla BoxSpring postelja

Le ena BoxSpring postelja je lahko zares izdelana le za vas oziroma vaju. Gre za slovensko inovativno oblazinjeno posteljo BoxSpring, ki premika mejnike na področju posteljnega pohištva. Z njo se lahko poslovite od povprečja ter serijsko izdelanih postelj, ki ste jih do zdaj imeli v svojem domu.

S prihodom če tudovite BoxSpring posteljne kreacije, ki navdušuje tudi z videzom lebdenja, je spanje in sama spalnica, dobilo novi pomen. Čas je, da v svojo spalnico končno vnesete del sebe – posteljo BoxSpring, ki jo mojstri in izkušene šivilje izdelajo glede na vaše želje po udobju, barvi in dizajnu.

Samo udobje všitega ležišča, ki ga ta oblazinjen postelja BoxSpring v sebi skriva, ne bo naključno izbrano. Izbrano in ustvarjeno bo premišljeno – glede na želje in potrebe vsakega para posebej. Kljub edinstvenim željam vsakega posameznika, bo zakonska postelja BoxSpring na zunaj delovala kot popolna celota, po kateri hrepenite, ki si jo zaslužite. Poiščite ideje za spalnico in opazili boste kako priljubljena je ta BoxSpring postelja – tudi med arhitekti in znanimi Slovenci.

“Pri spancu ne delam kompromisov, zato sem partnerju rekla, da mora najina nova postelja biti res vrhunska. Želela sem imeti kraljevski videz postelje v usnju, ki je tudi praktičen za vzdrževanje. Pomembno mi je tudi, da se zjutraj zbudim naspana, spočita in da me nič ne boli. Ob nakupu BoxSpring postelje sem bila še toliko bolj vesela, saj vem da je postelja v celoti narejena v Sloveniji. Ker posteljo z leti lahko obnovim, vem, da bom na dolgi rok “prišparala” in vedno kvalitetno in dobro spala.”
Sara Rutar, zmagovalka kuharske oddaje in podjetnica

BoxSpring postelja – izbira kombinacij udobja in barvnega dizajna

BoxSpring postelje predstavljajo novi trend v spalnicah. Glede na številne prednosti, s katerimi se ta postelja lahko pohvali, vse kaže, da bo to postala stalnica. Vsi, ki vedo, da je kvaliteten spanec pomemben, si pa hkrati želijo stilsko dovršene spalnice, v katero se bodo vsakič vračali še bolj zaljubljeni, se radi odločajo za kvalitetne postelje BoxSpring. Na trgu je precej ponudnikov box postelje, ki pa imajo zares precej omejene možnosti barv, dizajna in udobja. A to ne velja za slovenske BoxSpring postelje. Tu je izbira neverjetna, saj omogoča izbiro, ki vam bo uresničila želje po sanjski postelji, ki je še nikoli niste imeli.

BoxSpring postelja se ne zavrže, temveč se obnovi

V podjetju Maremico inovativnosti ni konca. Njihove posteljne kreacije omogočajo, da jih lahko čez čas obnovite – udobje ali barvni stil oblazinjenja. Poleg vrhunskih materialov, ki te postelje naredijo zares trajnostne, je tu še premišljena tehnološka zasnova, ki predstavlja novi trend postelje na ključ. Stran od serijsko izdelanih postelj, ki zahtevajo kompromise.

Oblazinjena postelja BoxSpring ni izdelana v enem kosu, temveč v več delih (modularno). To ji omogoča, da se po letih uporabe, zamenja le njen obrabljen del. Če gre za obrabljeno prevleko ležišča, se zamenja le ta del, če je oblazinjeni del odslužil svoje ali si želite svežine nove barve, vam oblazinjene dele zgolj pretapicirajo itd. BoxSpring postelja od dneva nakupa tako živi z vami še nešteto let, brez da bi jo zavrgli. Nakup slovenske BoxSpring postelje je tako trajnosten, prijazen do okolja, obenem pa je prijazen tudi do vaše denarnice, saj popolnoma nove postelje ne rabite kupiti še veliko let.

6 razlogov zakaj izbrati slovensko BoxSpring posteljo

​​​​​​​

1. Velika izbira barv oblazinjenja in boxspring dizajni

Pri BoxSpring posteljah, ki so razstavljene v Spalnem centru Maremico v Ljubljani, ne boste prepuščeni sami sebi. S svetovalkami se boste pogovorili o:
– željah glede samega boxspring dizajna,
– barvah in materialih oblazinjenja,
– končni višini postelje za kraljevski videz in lažje leganje ter vstajanje,
– izbranem udobju ročno izdelano vzmetnice Leticia ali vodne postelje Lectus in o
– izjemnih trajnostnih rešitvah.

2. Z zadrgo pritrjen toper ne boste rabili popravljati

Skoraj večino boxspring postelj drugih proizvajalcev imajo na posteljo položen toper, ki je pomanjkljivo pritrjen oz. sploh ni. Ponoči drsi dol in ga je potrebno nenehno popravljati. Slovenska BoxSpring postelja pa ima toper na posteljo pritrjen z zadrgo, kar omogoča miren spanec in jutra, saj vam postelja s tem toperjem ne vzame dodatnega časa za popravljanje.

3. Enostavno postiljanje postelje BoxSpring vas bo navdušilo

BoxSpring moderna postelja omogoča, da v rjuho odenete le vrhnji sloj ležišča. Preostali del vzmetnice je očem skrit v kvalitetno oblazinjenje. Postiljanje le vrhnjega sloja  ležišča oziroma toperja, tako postane resnično lahkotno in hitro ter vam prihrani nepotrebne bolečine v rokah ali hrbtenici.

4. BoxSpring postelja z lebdečim videzom, kot ga še niste doživeli

Ta BoxSpring postelja vizualno zares izpade kot lebdeča postelja skoraj v vsaki spalnici. Če ji spodaj namestite še led lučke, je izkušnja še toliko bolj izjemna.

5. Stilsko dovršena postelja, ki jo priporočajo tudi arhitekti

BoxSpring postelja, izdelana v Sloveniji je postelja, ustvarjena po najnovejših smernicah opreme pohištva. V spalnici pričara kraljevski, a mehak pridih in kar kliče po kvalitetnem snu. Med drugimi jo priporoča tudi arhitektka Lara Romih: »Postelja BoxSpring mi je kot arhitektki všeč, ker nudi nešteto možnosti oblikovanja. Omogoča res veliko individualnosti.«

6. Hitri dobavni roki, brezplačna dostava in montaža

Če se boste odločili razvajati s to čudovito BoxSpring posteljo, potem se razvajate do konca. V Maremicu bodo poskrbeli, da vam bodo v dobrem mesecu dni na dogovorjeni datum dostavili in zmontorali vašo sanjsko posteljo. Nobenih skrbi ne boste imeli z rentanjem kombija, lomljenjem križa ter iskanjem pomoči pri vnosu in montaži te postelje.

Pokukajte v njihovo galerijo BoxSpring postelj

Če ste v fazi iskanja svoje sanjske postelje, iščete ideje glede barve in same postavitve postelje v spalnici, potem vabljeni k ogledu GALERIJE – številnih BoxSpring postelj, ki že krasijo spalnice Slovencev.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj