Seveda je dejavnikov zdravja mnogo več, da bi jih lahko opisali v zgolj nekaj točkah, ampak že upoštevanje vsaj nekaj hitrih nasvetov bo pripomoglo k boljšemu počutju in izboljšani odpornosti. Vemo, da je pomembno gibanje, zdrava prehrana, svež zrak, ustrezna higiena in dobro duševno zdravje.

1. Gibajte se

Dobra fizična pripravljenost bo krepila vaš imunski sistem, še posebno, če jo boste izvajali zunaj, na svežem zraku. Po dobri vadbi boste imeli tudi boljše razpoloženje in dober spanec.

2. Privoščite si dovolj spanca

Le spočito telo je zdravo telo, zato zagotovite svojemu telesu, duši in umu, da se spočije in nabere nove, sveže energije.

 

3. Smejte se

Saj veste, kaj pravijo – smeh je pol zdravja!

PREBERITE TUDI: Osamljenost oslabi imunski sistem tako kot kronični stres

4. Jejte česen

Česen je namreč naravni antibiotik in krepi imunski sistem, čeprav ni najbolj prijetnega vonja in okusa.

5. Naužijte se sonca

Naužijte se sonca, nežnih sončnih žarkov in vitamina D, ki je nujno potreben za normalno delovanje telesa.

PREBERITE TUDI: Vse to so posledice pomanjkanja vitamina D

.

6. Gibajte se na svežem zraku in v naravi

Telovadba v telovadnici je eno, rekreacija na prostem pa drugo. Z gibanjem v naravi dobite edinstven mir, pomirjenost, svež zrak, tišino in svoj telo bolj krepite s tem, ko ga navadite na vse temperature zraka.

PREBERITE TUDI: 22 razlogov za redno gibanje!

 

Če želite vse koristne snovi za krepitev imunskega sistema zaužiti v enem samem izdelku, pa preverite Natures Aid Immune Support vsebuje beta glukane, ekstrakt črnih bezgovih jagod, česen, vitamine A, D, C, cink, baker ter selen in tako optimalno podpira in krepi vaš imunski sistem.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj