Si želite lepe, mladostne, močne lase?

BioSil® vam lahko pomaga!

S staranjem se obnavljanje naših las upočasni, kar privede do tanjšanja in izgube las. Patentirana formula BioSil® vam bo pomagala, da bodo vaši lasje zrasli debelejši in močnejši. BioSil® formula je bila klinično dokazana, da opazno poveča debelino vsakega lasu posebej, s čimer lasje dobijo polnost in volumen.

 • Pomaga do bolj sijočih in zdravih las.
 • Krepi in debeli lase.
 • Klinično dokazano, da zares deluje.

Skrivnost lepih las leži v vaši lastni DNK!

Si želite lepe in močne nohte?

Se vam nohti lomijo? Imate krhke, mehke nohte? Težave s suho, razpokano obnohtno kožico? Dovolite, da vam BioSil® pomaga regenerirati kolagen, ki ga potrebujete za močne, zdrave nohte. Skrivnost, kako do lepih, zdravih in močnih nohtov, leži v vaši lastni DNK.

Si želite mladostno, napeto, lepo polt?

Pri 21. letu starosti začneta količina in kakovost kolagena upadati, kar povzroči počasno, a vztrajno izgubo prožnosti kože. BioSil®-ova patentirana formula pomaga regenerirati kolagen, ki je esencialnega pomena za lepo polt zdravega videza. Skrivnost lepe kože je v vaši lastni DNK.

 • Zmanjša drobne gubice in gube.
 • Ohranja elastičnost kože.
 • Klinično dokazano, da zares deluje.

BioSil®ov regenerativni učinek je klinično dokazano varen in učinkovit – njegove neverjetne učinke koristijo ženske po vsem svetu – pridružite se jim še vi! Klinično dokazano varen in učinkovit.

Njegove koristi že uživajo ženske po vsem svetu – pridružite se jim tudi vi!

BioSil®ova patentirana formula pomaga pri proizvodnji vašega naravnega kolagen, ki ga potrebujete za čistejšo in bolj mladostno kožo, lase in nohte. Ne gre za prazen kozmetični trik. Gre za vas in vašo DNK. Povrnite si kožo, lase in nohte iz mladosti! Prepričajte se sami, kako BioSil®ova klinično preizkušena formula pomladi vašo kožo, lase in nohte.

BioSil®, vaš spodbujevalnik kolagena

Za lepšo kožo, lepe in močne nohte in debelejše lase, polne volumna!
Kolagen je eden najbolj pomembnih gradnikov našega telesa. Ima ključno vlogo pri ustvarjanju gladke kože, močnih in zdravih las ter krepkih nohtov. Po 21. letu starosti začne proizvodnja kolagena upadati za 1 % na leto. Za žensko kožo to pomeni 7 % upad debilne kože vsakih 10 let.

To pomeni:

 • Pojav drobnih gubic in globljih gub na obrazu.
 • Naraste hitrost tanjšanja las in poveča se izguba, izpadanje las.
 • Nohti postanejo bolj krhki in mehki in obnohtna kožica bolj občutljiva in boleča.

V kliničnih raziskavah so dokazali, da BioSil®ova unikatna patentirana formula pomaga telesu, da začne ponovno proizvajati kolagen kot v mladostni – celice, ki proizvajajo kolagen se ponovno aktivirajo. To so ugotovili raziskovalci z univerz v Belgiji, Veliki Britaniji in ZDA, ki so intenzivno testirali BioSil® dvojno slepih, placebo študijah.

Ugotovili so, da BioSil®'s aktivne sestavine:

 • Pomagajo zmanjšati drobne gubice in gube.
 • Ohranjajo elastičnost kože.
 • Koži dajejo beljakovine, ki jih potrebuje za močne, zdrave, sijoče lase in močne, odporne nohte.
 • So varne in učinkovite ter se jih lahko jemlje dolgoročno.

Kako BioSil® vpliva na vašo kožo?

BioSil® spodbuja nastajanje lastnega kolagena v koži in telesu, s čimer zmanjša obstoječe gube in gubice ter poveča prožnost kože. Uporabnice so poročale tudi o bolj sijoči in na sploh bolj kakovostni koži.
Objavljeni rezultati kliničnih študij: Barel et al 2005

Kako BioSil® vpliva na vaše lase?

BioSil® pomaga, da postanejo vaši lasje močnejši in debelejši. The ch-OSA, sestavina, ki jo vsebuje BioSil®, klinično dokazano poveča premer lasu, s čimer doprinese k polnosti in volumnu. Poleg tega naredi lase bolj krepke, elastične in odporne na lomljenje.
Objavljeni rezultati kliničnih študij: Wickett et al 2007

Kako BioSil® vpliva na vaše nohte?

BioSil® klinično dokazano krepi nohte ter jih naredi močnejše in odpornejše na lomljenje.
Objavljeni rezultati kliničnih študij: Barel et al 2005

Kako BioSil® vpliva na vaše kosti?

V klinični raziskavi so ženske razdelili na dve skupini: prva je jemala prehransko dopolnilo BioSil®, druga Placebo. Skupina BioSil® je poleg BioSil®a jemala še 1000 mg kalcija ter 800 IU vitamina D na dan. Placebo skupina je jemala le 1000 mg kalcija ter 800 IU vitamina D na dan. Ko so primerjali rezultate, se je kostna gostota pri skupini BioSil® povečala napram kontrolni placebo skupini, kjer se je poslabšala. Placebo udeleženke so izgubile kar za 1,22 % kostne gostote na predelu kolkov, medtem ko je skupina BioSil® povečala kostno gostoto za 0.78 %. To pomeni razliko 2 % oz. kar 200 % več.
Objavljeni rezultati kliničnih študij: Spector et al 2008

BioSil® sestavine

BioSil®'s unikatna formula vsebuje klinično dokazane in preizkušene sestavine. Obstaja veliko prehranskih dopolnil s kolagenom, ki pomagajo pri rasti las, za lepšo in bolj mladostno kožo in nohte ter delujejo proti staranju, a BioSil® je drugačen, saj ima popolnoma unikatno formulo.

10 kapljic ali 2 kapsuli BioSil®a vsebujeta:

 • 10 mg silicija*
 • 200 mg holina

*silicij – v obliki stabilizirane ortosilicijeve kisline orthosilicic acid (ch-OSA®).
Ostale sestavine: glicerol (kapljice), mikrokristalna celuloza in hidroksi propil celuloza (kapsule).
BioSil® ne vsebuje soje, mlečnih sestavin, jajc, koruze, pšenice, glutena, rib, lupinarjev in oreščkov.

Kdaj opazite učinke BioSil®a?

Vaša koža, lasje in nohti se izboljšajo v roku 6 tednov.

Vsi se staramo in vsi dobimo gube – tega se ne da preprečiti. Staranje povzroči, da naša koža izgublja prožnost in elastičnost, se poveša in nastajajo gube. Kakovostna nega ter dermatološki in kirurški lepotni posegi so sicer izjemno učinkoviti za izboljšanje videza kože in mladostnejši videz, a so dragi in pogosto invazivni in mnoge žensk se jih ne želijo posluževati.

Trdno verjamemo, da tudi s staranjem vaša koža lahko izgleda lepše, se sama regenerira ter je videti napeta in mladostna. BioSil® ji pri tem pomaga, tako, da omogoča in spodbuja njen naravni proces regeneracije, tako, da omogoča obnavljanje najbolj pomembnih podpornih beljakovin kože in tako zmanjšuje gube, naredi kožo bolj gladko in sijočo … in to od znotraj.

Skupaj z BioSil®om in upoštevanjem spodnjih nasvetov lahko uspešno zavirate staranje svoje kože, da bo še dolgo mladostna in napeta.

 • Vedno uporabljajte UV zaščito.
 • Skrite za vlaženje kože – od zunaj in od znotraj.
 • Pred pisanjem vedno temeljito očistite kožo.
 • Izogibajte se kajenju, alkoholu in nezdravi prehrani.
 • Naše BioSil® stranke opazijo učinke že po 6 tednih jemanja.

Nagrade, ki jih je prejel BioSil®

 

Ocene in mnenja uporabnic

Brez dvoma deluje!

Sem medicinska sestra in sem bila zelo skeptična, še zlasti, ker je na voljo toliko izdelkov, a BioSil zares deluje. In to tako zelo dobro, da bi najraje odpovedala svojo službo in delala za to podjetje ter priporočala njihov izdelek! Imam nohte, ki zrastejo le do določene kratke dolžine, nato se začnejo cepiti, lomiti, pokati. Moji lasje so tanki in preveč izpadajo in v 6 tednih sem dosegla opazno stopnjo izboljšanja: nohte, ki so močni, dolgi, enakomerni in zdravi; moji lasje so močnejši in bolj polni. Na trgu je toliko izdelkov, ki ne delujejo, a BioSil je spremenil moj pogled na tovrstna prehranska dopolnila, saj zares deluje. Nisem hotela več zapravljati denarja za izdelke, ki naj bi delovali, a sedaj sem presrečna, da sem probala tega, kajti plačala sem za dejanske rezultate in ga bom vsekakor ponovno kupila!
Magdalena

Obožujem svoj BioSil

BioSil sem začela jemati pred enim mesecem! Ne morem povedati, kako sem navdušena! Moja koža je toliko bolj mehka in nohti so popolnoma trdi in se ne cepijo. Za svoje lase dobivam toliko pohval, da je to prav noro! Poskusite BioSil, nikar se ne bojte! Hvala, BioSil!
Kristina

Biosil jemljem že nekaj časa. Ljudje mislijo, da sem vsaj 15 let mlajša kot sem v resnici. Moja koža in lasje izgledajo izvrstno. Hvala vam za ta čudovit izdelek.
Elena Urban

Pospešil okrevanje po operaciji noge

Pred kratkim sem imela zahtevno operacijo stopala; prestavitev tendona, osteotomijo (ja, odstranitev kosti in ponovna pritrditev) in štiri kladivaste prste. Biosil tekočino sem si kupila pred operacijo v upanju, da mi bo pomagal pri rasti nohtov na nogah in laseh pri okrevanju. A moji  zdravniki in medicinske sestre so šokirani, kako dobro so videti moji rezi in kako hitro se mi je povrnila gibljivost. Rezi so skoraj že izgubili vso rdečino in postajajo kožne barve, pa je minilo le 9 tednov od operacije! Res mislim, da je vplival BioSil in sem doživljenjska stranka! Če ima tak vpliv na moja stopala, predstavljajte si, kakšen vpliv ima na vse moje celice. Sem 63 let stara ženska.
Patricija

Moje ustnice so polne in navlažene

BioSil jemljem 6 mesecev in definitivno je izboljšal mojo kožo in nohte, sploh ustnice – to je bilo veliko presenečenje. Moje ustnice so polne in navlažene, nič več suhe. Moja koža na obrazu je bolj mehka. Moji nohti so močnejši in debelejši. Ne cepijo se več, tako, da imam lahko dolge. Žal mi je, da nism že prej vedela za BioSil – če bi, bi ga začela jemati že leta nazaj!
Sara D.

Deluje na vse dele vašega telesa

Izjemen izdelek. Kupila mi ga je prijateljica in neizmerno sem ji hvaležna. Deluje na vsak del telesa, ki potrebuje malce življenja in pomladitve … še posebej na strije!!
Diana P.

BioSil® izdelek

Na voljo je v obliki kapsul:

in kapljic:

 

Ekskluzivno v spletni trgovini Vitalia.si!

 

Posebna predpraznična ponudba!

Tokrat vam izdelek BioSil kapsule paket ponujamo po posebej ugodni, akcijski ceni – kupite jih lahko s kar 25% POPUSTA!

Kupite ZDAJ in tako boste že za novo leto izkusile lepšo, bolj svežo, napeto in mladostno polt; bolj močne in trde nothe ter debelejše, bolj sijoče in bujne lase!

Do konca meseca tudi BREZPLAČNA DOSTAVA!

3 KOMENTARJI

 1. Pomembno obvestilo za vse uporabnice BioSila: kar nekaj vas je, ki že uživate koristi tega izjemnega izdelka :Y:, a po vprašanjih, ki smo jih prejeli po telefonu in mailih, bi na nekaj opomnili, ker je res pomembno. 🙂
  In sicer BioSil deluje le, če se ga jemlje kot je predpisano: torej 2 KAPSULI NA DAN. Za učinke je treba počakati nekje 2 meseca, ker koža in nohti potrebujejo nekaj časa, da se obnovijo. Za lase je treba počakati še malce dlje, saj se lasje, ki so žeizrasli, ne morejo več odebeliti – debelejši lahko začnejo rasti le novi lasje, zato je BioSil priporočljivo uživati dolgoročno in obvezno kot predpisano (2 kapsuli na dan).
  In seveda: 25% POPUST SAMO ŠE DANES DO 23:59! 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj