V zadnjem času so se številne vplivnice družbenih medijev navdušile nad tem trendom ohlajanja gobice, preden jo uporabijo za nanašanje ličil. Pravijo, da ta hek pomaga pomiriti kožo in da gobica bolje razmaže ličila.

Toda: ali je to res?

V zadnjih letih so postali izjemno priljubljeni ledeni valjčki, pred njimi pa smo zamrzovali žlice, da bi pomirili utrujene in zabuhle oči. Beautyblender gobice so oblikovane tako, da dosežejo vse vdolbine našega obraza, zato je razumljivo, zakaj so začeli zamrzovati Beautyblender.

Pa vendar je ključno pri nanašanju tekočih pudrov in korektorjev tudi v tem, da se ob toploti kože lepše nanašajo, nekako bolj zlijejo s kožo in če je BB zamrznjen, se s tem onemogoči lep nanos. Zamrzovanje Beautyblenderja tako naredi ravno nasprotno in bo tekoča podlaga bolj obsedela na koži.

A rešitev vseeno obstaja: BB lahko uporabite za hlajenje ne da bi ob tem nanesli podlago in šele ko dosežete učinek, nanesete podlago – seveda ne z mrzlo gobico.

Če boste zamrznile BB gobico, vedno zamrznite suho, sicer boste dobili nekaj, kar je podobno ledeni kocki. Vsekakor pa je to trend, ki ga lahko preskočite.

PREBERITE TUDI: Napaka pri ličenju, ki jo (še vedno) dela večina žensk

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj