Odločil se je za korenito spremembo prehrane in uvedbo gibanja in rezultati so očitni. Izgubil je kar nekaj kilogramov odvečne maščobe in je videti bolje kot že dolgo časa. Igralec, ki šteje 48 let, se je menda zdravo prehranjeval, veliko telovadil in izločil večino koncentriranih ogljikovih hidratov. Predvsem pa je največji napredek zanj to, da menda že nekaj časa ne pije – imel je namreč resne in dolgotrajne težave z alkoholizmom.

Za bolj zdrav način življenja se je menda za zahvaliti njegovemu dekletu, Ani de Armas. “Tudi Ana se zdravo prehranjuje in je v to potegnila še Bena,” je povedal vir. “Dobro jima gre. Osredotočena sta na Benove otroke, delo, čas za njiju in uživanju eden z drugim.”

Njegovi oboževalci so njegovo precej vitkejšo postavo opazili že pred mesecem dni, ko se je s svojim najboljšim prijateljem, Mattom Damonom, združil za sodelovanje pri projektu Omaze. Dolgoletna prijatelja sta se pokazala v Instagram videu in s tem dala oboževalcem in sledilcem priložnost, da jo srečajo ob zbiranju sredstev za iniciativo Water.org.

Affleckova transformacija je prišla sedem mesecev po tem, ko se je začel videvati z 32-letno Anno. Že pred mesecem so opazili, da ima bolj izrazite mišice, sedaj pa še vitkejšo postavo.

“Ben in Ana praktično živita skupaj in Ben je res zelo navdušen nad njo,” je že pred časom povedal vir. Par se je sicer spoznal na snemanju filma Dark Water novembra 2019. Zelo hitro sta se zelo zbližala, skupaj pa sta preživljala tudi karanteno.

PREBERITE TUDI: Ben Affleck iskreno: “To je bila največja napaka v mojem življenju”

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj