… v ljubezni. Čeprav je še pred kratkim izgledalo, kot da igralec še vedno ni prebolel bivše žene Jennifer Garner, se je sedaj izkazalo, da temu ni tako. Družbo mu bi naj delala 31-letna lepotica Ana De Armas.

Dobro obveščeni vir je za ameriški tabloid povedal: “Ben in Ana sta srečna skupaj in sta tudi uradno par. Jennifer je povsem odmislil v romantičnem smislu in tudi ona njega. Ima ga za prijatelja, meni, da je dober oče njunim otrokom in ga spoštuje. Tudi sama je srečna in podpira Benovo novo razmerje.”

Bena in Ano so fotografi že večkrat ujeli, kako se sprehajata z roko v roki, se smehljata in uživata v družbi drug drugega. Trenutno pa sta, zaradi izbruha koronavirusa v ZDA, skupaj tudi v samoizolaciji.

Kdo je Ana De Armas?

Ana Celia de Armas Caso je 31-letna igralka kubansko-španskih korenin. Čeprav je svojo kariero začela v filmih s španskim jezikom, se je uspešno povzpela v Hollywood, kjer je nastopila v filmih, kot sta ‘War dog’ z Jonah Hillom in Milesom Tellerjem, kasneje pa še v filmu ‘Bladerunner’. Pred kratkim je celo upodobila simpatično zdravstveno delavko v filmu ‘Knives Out’ z Danielom Craigom, Chrisom Evansom in Tonijem Colletteom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shopping & Style (@shoppingstylees) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

PREBERITE TUDI: Ben Affleck iskreno: “To je bila največja napaka v mojem življenju” 

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj