Oblikovalci so za jesen/zimo 2022 predlagali modo, ki se osredotoča na moško krojene srajce, kravate in stroge kroje. Moda, ki jo predstavljajo kot ‘spolno nevtralno’, v resnici pa je popolnoma groba in moška.

Sprašujemo se, kam izginja ženstvenost? Je kaj narobe z njo?

Medtem, ko večina zvezdnikov, pa tudi navadnih smrtnikov, slepo sledi modnim zapovedom, pa nekatere tudi pozitivno presenečajo. Med njimi je tudi slavna Bella Hadid, ki je pred časom iskreno spregovorila o svojih hudih težavah z anksioznostjo.

Tako manekenka in vplivnica že nekaj časa eksperimentira s knjižničarsko zapeljivim videzom. Tako je že pred časom začinila strog slog ‘piflarke’ z zapeljivimi detajli – in s tako opremo se je odpravila tudi na potovanje v Rim, kjer je bila s svojim fantom, Marcom Kalmanom.

Večerja v restavraciji Dal Bolognese z Marcom je zahtevala izrazito retro videz, ki je vključeval na pol odpeto belo bluzo, zapeto s črnim korzetom, široke hlače in škornje, ki jih je še dodatno popestrila z očali in uhani.

Svoj ‘piflarski’ slog je nadaljevala na obisku Vatikanskega muzeja s Kim Jones, kreativno direktorico pri moškem oddelku Diorja in Fendiju, za katerega je nosila karirasto midi krilo, Fendi pas, škornje, bluzo, kravato in rjav pulover. Videz je zaključila z naglavnim trakom.

 

Po tovrstnih izbirah zvezdnic si moramo priznati, da je takšen ženstven videz pravo olajšanje in balzam za oči.

Kaj pa vi menite?

PREBERITE TUDI: Bella Hadid je nova muza modnega oblikovalca Jean Paul Gaultier, ki se vrača po 6 letih premora

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj