Jean Paul Gaultier se po 6 letih premora vrača. Kontroverzni modni oblikovalec se je odločil, da je čas za predajo in svoje mesto odstopil novi kreativni direktorici, Florence Tétier, ki je za naznanilo svoje nove kreativne poti predstavila mamljivo oglasno kampanjo, v kateri nastopa Bella Hadid.

Oglas, ki deluje, kot da je posnet pod vodo, je posnel Pat Aldinger, direktorica pa je bila Charlotte Wales. V njem so nastopili Bella Hadid, Qaher Harhash in Omar Sesay. Bella nastopa kot očarljiva morska deklica, ki plava proti obali, oblečena v oblačila nove kolekcije. Harhash in Sesay nastopata kot mornarja in v videu ujameta prelepo Bello, ki ima na glavi lesketajočo se rdečo jadrnico.

Poleg Florence Tétier so k sodelovanju povabili še mnoge druge, med njimi Nicolas Lecourt Mansion, Ottolinger, Palomo Spain, Marvin M’Toumo in Alan Crocetti, da bi kar najbolje ponazorili svežo RTW kolekcijo in ob tem ohranili vse značilnosti priljubljenega JPG in njegov avantgardni slog. Za slednjega so bili značilne mornarske kape in črte ter koničasti nedrčki, ki jih je nekoč nosila tudi sama Madonna. In čeprav sta kolekcija in spremljajoča oglasna kampanja šele izšli, je večina kosov menda že razprodanih.

Glavni kos kolekcije je sicer vintage obleka, ki jo je prvič nosila Kim Kardashian West na podelitvi nagrad People’s Choice Awards leta 2019 in je bila prvič predstavljena na modni reviji JPG pomlad/poletje 1996. Jean Paul Gaultier jo je v skoraqjda nespremenjeni različici v kolekcijo ponovno dodal leta 2019.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj