Če rade prilagajate barvo las glede na trende in letne čase, potem vas obveščamo, da je čas za spremembo: to jesen in zimo kraljuje barva ”Blonde Espresso’, ki je najnovejša in najbolj sijoča kombinacija rjave in blond barve las.

Ko se začne jesen, večini prijajo bolj prijetne, tople in domače stvari – npr. ogenj v kaminu; kuhano vino; vroča čokolada; debeli pleteni puloverji; jedi na žlico ipd. Kaj pa če bi na ta seznam dodali še novo, izjemno toplo barvo las? Odtenek Blonde Espresso je predstavil londonski kolorist Jack Howard iz salona Paul Edmonds Salon in če bi rade, da se vaša barva las ujema z vašo čokoladno-smetanasto kavo ali vročo čokolado, potem je čas, da pokličete svojega frizerja.

Odtenek, poimenovan Blonde Espresso, so dobili pri istoimenski pijači verige Starbucks: gre za lažjo, bolj kremasto in manj grenko verzijo originalnega Espressa. In kako se to prevede v barvo las? Frizer kolorist Howard je razložil, da je to še vedno rjav odtenek las, a ima strateško ustvarjene Bayalage predele, ki so izbrani skladno z vašo poltjo, ter narejeni tako, da se nevidno zlijejo s preostalimi lasmi.

Najbolj primerna je za tople rjavolaske, ki jim ne bo prinesla drastične spremembe – gre le za prijetno jesensko otoplitev in barvo, ki ne zahteva kakšne posebne pozornosti in nege, kar je vsekakor dodaten bonus.

PREBERITE TUDI: 5 najpogostejših napak, ki jih delajo dolgolaske

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj