Iz Mattela so namreč sporočili, da bo poleg kolekcije modnih oblačil ter posebnega para Louboutink Barbie dobila še svojo novo kolekcijo ličil. Tokrat so se odločili sodelovati s Stila Cosmetics, poskrbeli pa bodo za spomladansko linijo ličil z nazivom Barbie Loves Stila.

V kolekciji bodo na voljo štiri različne ‘pločevinke’, v katerih boste našli knjižico z opisom vsake lutke in seveda pripadajoče kozmetične izdelke.

Pri prvi lutki, Ponytail Doll, gre za Barbie iz leta 1959, paket pa vključuje rdečo šminko Ponytail, tekoči eyeliner in manjšo paletko z dvema senčkama ter rdečilom za lica.

Malibu Barbie je Barbie iz leta 1971, v pločevinki pa bo svetlo roza Lip Glaze imenovan Malibu, črna maskara in paletka z dvema senčiloma za veke ter bronzerjem.

Foxy Doll je afro-ameriška Barbie, ki je na tržišče prišla leta 1980, v pločevinki pa boste našli Lip Glaze imenovan Foxy, maskaro ter paletko z dvema senčiloma in rdečilom za lica.

Zadnja, Jewell Doll, je osnovana na Barbie lutki iz l. 2000, vključuje pa svetlo roza Lip Glaze Jewel, Multi-Effect maskaro ter paletko z dvema senčiloma in rdečilom za lica. Za vsako pločevinko bo potrebno odšteti 40 $.

Barbie Loves Stila

Izdelki, ki bodo na voljo v Barbie Loves Stila Foxy Doll pločevinki

Omejena kolekcija bo sprva na voljo v Sephori v New Yorku, nato pa tudi v ostalih Sephorah po svetu ter tudi na njihovi spletni strani sephora.com. Za prvo kolekcijo s Stila Cosmetics pričakujejo enak prihodek kot so ga imeli s kolekcijami, ki so bile narejene v sodelovanju z MACom l. 2007.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj