Ženske najraje obujemo tisto, v čemer se počutimo udobno in tisto, za kar vemo, da nas predstavlja, hkrati pa krade poglede. Predvsem pa cenimo visoko kakovost in eleganco, seveda pa tudi vzdržljivost in funkcionalnost. In vse to ponuja obutev Ara.

Brez balerink res ne gre!

Klasične balerinke se vsako sezono vračajo v svojem polnem sijaju. Preproste za kombiniranje in udobne za nošenje so balerinke vedno idealen spoj ležernosti in elegantnosti, ki vsak kos oblačila in modni dodatek naredijo brezhiben. Tudi tokrat nam jih je Ara predstavila v novi in sveži podobi, navdihnjeni z novimi trendi, ki vas bodo rešile vedno, ko preprosto ne boste vedeli, kaj obuti.

Tudi znana blogerka Eva Ahačevčič priporoča čevlje Ara

“Zima mi je iz vidika oblačenja ljubša, ker mi dopušča, da se uredim tako, kot se počutim. V hladnejših dneh so to zagotovo mehke široke pletenine, ki jih rada dopolnim z usnjem. Morda sem pri kombiniranju materialov dokaj predvidljiva in sem kar nekako našla svojo cono udobja, se pa vsakič znova rada poigram z dodatki. Letos igro vodijo aviatorske kape s šilti, pa tudi baretke. V videz v stilu “ves dan sem zavita v pleteno odejo”, kot ga prikazujem danes, vdahnejo kanček uniformiranosti in to mi je všeč.”

“Za glamurozni pridih poskrbijo kovinsko sijoči elementi na pasu, torbici in uri, za preobrat v utečeni rjavo-črni barvni kombinaciji pa poskrbijo bordo balerinke s pentljico. Balerinke Ara pa mojim nogam ob opravkov polnih dnevih vsekakor pašejo in v njih dihajo, kot bi ves dan hodila po oblaku,” je še dodala blogerka in mlada mamica Eva.

Popolnoma nova raven udobja

V podjetju Ara so za novo kolekcijo prvič predstavili inovativno linijo obutve, ki je izdelana po tehnologiji ‘Ara HighSoft’. Obutev odlikuje odlično kopito, skrbno izbrano mehko in elastično usnje, zelo mehek podplat in vložki, ki so izdelani s posebno tehnologijo. Vse to prispeva k visokemu udobju, prilagodljivosti obutve vašemu stopalu in mehkobi pri nošnji.

Dve mešanici tehnoloških inovacij za edinstveno popolno udobje:

  1. Super fleksibilen podplat z vgrajenim mehkim vložkom preko celotnega stopala ter  dodatnim penastim vložkom v področju prepogiba stopala zagotavlja visoko stopnjo udobja med hojo.
  2. Kombinacija klasične tehnologije izdelave obutve v petnem delu in šivane tehnologije v  sprednjem delu zagotavlja visoko stabilnost med samo hojo in mehkobo čevlja v sprednjem delu tudi v segmentu salonske obutve.

Blog: Love, Eva

Foto: Nike Koležnik, PR Ara

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj