Anthony Hopkins, ki šteje 83 let, ima za sabo 45 let treznosti, saj je imel, kot večina zvezdnikov, tudi on nekoč težave z odvisnostjo. Ob tem je sotrpine, ki se še bojujejo, spodbudil z besedami “Ne vdajte se!”

“Imam tudi slabe dneve in malce dvomov in podobno, a na splošno pravim vztrajajte,” je povedal z oskarjem nagrajeni igralec v video sporočilu, ki ga je na svoj Instagram objavil včeraj. Delile je tudi nekaj težav tega leta ter kaj ga je pred skoraj pol stoletja streznilo.

“Lep pozdrav vsem. Dobro jutro. Torej prihaja novo leto. Bilo je težko leto, polno žalovanja in žalosti za veliko, veliko ljudi. A danes pred 45 leti sem doživel nenadno streznitev,” je povedal igralec ter dodal, da je bil takrat blizu katastrofe.

“Na mrtvo sem se opijal,” je dejal. “Ne pridigam vam, a dobil sem sporočilo, majhno misel, ki je rekla ‘želiš živeti ali želiš umreti?’ in odgovoril sem ‘želim živeti’. In nenadoma je prišlo olajšanje in moje življenje je postalo izjemno in čeprav imam slabe dneve in malce dvoma in vse, kar sodi poleg, bom rekel zdržite.”

 

“Danes je tisti jutri, za katerega ste bili včeraj tako zaskrbljeni,” je nadaljeval in spodbudil mlade, naj nikar ne odnehajo.

“Zdržite, nadaljujte z bojem. Bodite drzni in vsemogočne sile vam bodo priskočile na pomoč,” je nadaljeval Hopkins. “To me je ohranilo skozi življenje. In to je to, kar sem vam želel povedati in srečno novo leto. To bo najboljše leto. Hvala vam.”

Hopkins bo sicer za novo leto praznoval svoj 83. rojstni dan.

PREBERITE TUDI: To se zgodi z vašim telesom, če prenehate piti alkohol

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj