Medtem ko njegova žena Behati Prinsloo, s katero se je se poročil julija 2014, pričakuje njegovega tretjega otroka, se je on že leta zabaval z drugimi.

Levine je odločen, da bo zacelil odnos z ženo Behati Prinsloo, potem ko je bil javno obtožen, da jo vara. “Adam zelo razume njena čustva,” je povedal vir. “Po najboljših močeh se trudi, da bi se stvari izboljšale. Nikoli si ne želi ločitve.”

Medtem pa drug notranji vir ugotavlja, da ima vsak zakon “svoje izzive, vendar Adam ve, da je bila to njegova napaka. “Zavezan je Behati in želi, da bi stvari delovale,” dodaja.

43-letni frontman skupine Maroon 5, sicer loviti ženskar, je v torek zjutraj na Instagramu objavil: “Trenutno se o meni veliko govori in želim razčistiti. Slabo sem presodil, ko sem se na kakršen koli koketirajoč način pogovarjal s komerkoli drugim kot z ženo. Nisem imel afere, kljub temu pa sem v obžalovanja vrednem obdobju svojega življenja prestopil mejo.”


Sumner Stroh

Levine je nadaljeval: “V določenih primerih je to postalo neprimerno; to sem sprejel in sprejel proaktivne ukrepe, da bi to popravil s svojo družino. Moja žena in moja družina sta vse, kar mi je na tem svetu pomembno. Biti tako naiven in neumen, da bi tvegal edino stvar, ki mi je resnično pomembna, je bila največja napaka, ki sem jo lahko storil. Nikoli več je ne bom ponovil. Prevzemam polno odgovornost. To bomo preživeli. In preživeli bomo skupaj.”

Izjava je odziv na viralni videoposnetek TikTok, ki ga je delila Instagram model Sumner Stroh in v katerem je trdila, da je imela enoletno afero z Levinom. Strohova ni navedla datumov, kdaj je domnevno razmerje potekalo, je pa delila posnetke zaslonov navideznih Instagramovih DM-ov glasbenika, vključno z zapisom iz aprila, potem ko je trdila, da sta se nehala pogovarjati.

Strohova trdi, da je želela “to urediti zasebno”, vendar se je počutila prisiljeno deliti zgodbo na TikToku, potem ko naj bi prijateljica poskušala posnetke zaslona prodati tabloidu.

Levine in 34-letna Prinsloo sta starša hčerkama Dusty Rose, ki je ta mesec dopolnila 6 let, in Gio Grace, ki je dopolnila 4 leta, pričakujeta pa še tretjega otroka.

“Smo najboljši prijatelji in imamo tako podobne interese,” je manekenka Victoria’s Secret aprila povedala za The Zoe Report. “Skušamo postaviti eden drugega na prvo mesto. Tako da se tudi midva posvečava sama sebi – toda otroci so noro zahtevni!”

Par se je prvič spoznal, ko ju je skupni prijatelj predstavil prek elektronske pošte, začetno vez pa sta razvila v vrsti email sporočil.

“Adam je iskal dekle za glasbeni videospot, ki bi lahko delalo akcijske stvari, in najin prijatelj je rekel: ‘Moral bi spoznati Behati, ker je zelo fantovska in je pripravljena na vse,'” je Prinsloo leta 2019 povedala za PORTER Edit revije Net-A-Porter. “Še naprej sva si pisala elektronsko pošto. To je bilo tako naravno dopisovanje, da sva se nekako zaljubila prek elektronske pošte.”

Čeprav v Namibiji rojena manekenka na koncu ni sprejela posla, se je še naprej pogovarjala z Levineom in mesec dni pozneje sta se v Los Angelesu prvič srečala v živo.

“To je bila ljubezen na prvi pogled, bilo je noro,” je dejala. Čeprav sta se za kratek čas razšla, sta se julija 2013 zaročila, julija 2014 pa poročila.

“Razšla sva se za dva meseca, ugotovila, da je bila to najslabša odločitev, nato sva se spet zbrala, se zaročila in poročila,” je povedala. “Bila je divja vožnja!”

Že leta 2016 je pevec oboževalcem s poklonom družini na Instagramu na kratko predstavil svoje očetovsko življenje. “Vse, kar potrebujem, je tukaj. (Plaža ni obvezna),” je Levine podpisal fotografijo, na kateri je z roko v roki objel Prinsloo, ki je njuno hčerko držala v sprednjem otroškem nosilcu.

Skupaj sta leta 2021 lansirala svojo blagovno znamko tekile Calirosa.

PREBERITE TUDI: Nekdanja Viktorijina angelčica in njen slavni mož pričakujeta tretjega otroka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj