43-letni frontman skupine Maroon 5 in manekenka Victoria’s Secret, ki sta se poročila leta 2014, pričakujeta tretjega skupnega otroka, ki se bo pridružil hčerkama Gio Grace, 4, in Dusty Rose, 5 let.

V ponedeljek sta Levine in Prinsloo odšla na kosilo v Santa Barbaro, kjer je bodoča mamica v svileni cvetlični obleki pokazala svoj rastoči trebušček.

Prinsloo je sicer že lani novembra v pogovoru za Entertainment Tonight spregovorila o možnosti, da bi se njuna štiričlanska družina razširila.

“Vedno sva vedela, da si želiva še enega. Sicer sem si v tistih dveh letih, ko sem imela dva otroka, mlajša od dveh let, rekla: ‘Niti pomisli ne na to!’ Vendar si želim tudi pet otrok, pa tudi o tem niti ne razmišljam,” je pojasnila.

“Veste kaj, nikoli ne reci nikoli. Želimo si veliko družino, kdo ve?” je Prinsloo povedala za ET. “To prepuščamo usodi in temu, kaj se bo zgodilo. Kar se bo zgodilo, se bo zgodilo. Tako da ni nobenih omejitev.”

Nadaljevala je: “Mislim, da gre za to, kje se nahajamo v našem življenju. In tudi pri COVID-u sem, ko sem videla Dusty in Gio skupaj, rekla: ‘Mogoče bi morali imeti še tretjega, da bi imeli še več otrok,’ ker je bilo tako lepo videti ju skupaj. Ampak potem ne vem. Nikoli ne reci nikoli.”

Na prikupni družinski fotografiji, ki jo je Levine delil aprila 2021, je svoj outfit uskladil z eno od svojih deklic in tako oblekel rožnato halter maksi obleko.

Medtem se je 32-letna Prinsloo z njuno drugo hčerko uskladila v obleki z golimi rameni z drugim vzorcem.

“Dekleta se želijo samo zabavati,” je Levine napisal ob posnetku. Kako prisrčno.

PREBERITE TUDI: Behati Prinsloo rodila hčerkico

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj