… vedno imele izgovor v preteklosti. Življenje je v vaših rokah in tudi odgovornost. Predstavljamo vam nekaj stvari, ki jih ženske po štiridesetem ne bi smele več imeti v svojem življenju, toda če jih imate, ne bomo obsojali.

1. Zaprane brisače

Ja, velikokrat se zgodi, da ponesreči zaperemo brisače, kuhinjske krpe … ampak to naj se zgodi le poredko, ne vsakič, ko perete perilo.

2. Poceni čevlji, ki bolijo

Ne glede na to, kako elegantni so ali kako se odlično ujemajo z vašo torbico, če vas pete tako močno bolijo, da morate stisniti zobe, pomeni, da ste kupile nekvalitetne in neudobne čevlje. Ne počnite tega, imejte se rade.

3. Čevlji neprijetnega vonja

No, tega ne smete imeti tudi, če ste stare le 20 let.

4. Nedrčki, ki vam niso prav

Nedrčki, katerih košarica vam je premajhna, ali pa vas vežejo naramnice, spadajo le še v koš za smeti.

5. Plastični stoli

Ponosna ste na svoj vrtiček in dvorišče, zato ju boste opremila v stilu. Plastični stoli tja ne spadajo.

6. Začimbe, ki jim je potekel rok uporabe

Hitro se zgodi, da kakšni začimbi (ki jo sicer ne uporabljate) poteče rok uporabe, zavrzite jo, zavzema vam prostor in kaže na to, da niste najbolj ažurna gospodinja.

7. Stare preluknjane nogavice

Nogavice ne stanejo veliko, zato jih ne krpajte, ampak si kupite nove. Iz starih pa lahko naredite, kaj uporabnega za čiščenje.

8. Stara kozmetika, ličila in parfumi

Če je parfumu ali ličilom potekel rok trajanja, si privoščite nove, nič ni slabšega kot uporabljati pokvarjeno kremo za obraz ali parfum.

PREBERITE TUDI: Ženske si želijo več spolnosti pri 40 letih

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj