Vendar ni treba skrbeti preveč. Vsi vemo, da “dejanja povedo več kot besede.” In ja, deluje tudi v odnosih. Namesto, da bi svojemu partnerju rekli “ljubim te”, naj to pokažejo vaša dejanja. To bo dolgoročno bolje delovalo za oba. Tukaj je 7 kreativnih načinov izkazovanja ljubezni, ne da bi to dejansko rekli.

Bodite aktivni poslušalci

Med poslušanjem in aktivnim poslušanjem je velika razlika. Aktivno poslušanje je nekaj, za kar se zavestno odločite. Z drugimi besedami, dober poslušalec je pozoren, da bi razumel sogovornika. To vključuje aktivno sodelovanje v pogovoru z zastavljenimi premišljenimi vprašanji.

Izvajajte naključna dejanja prijaznosti

Ko gre za ljubezen, lahko prijaznost daleč pride. Pisanje kratkih sporočil, preden se odpravite na delo, lahko spremeni svet. Ali nakup najljubše sladice vaše ljubezni na poti domov iz službe. Vedite se prijazno in pozorno – vaša ljubezen se bo izrazila samodejno.

Ne prepovedujte jim, da bi se videli s prijatelji

Ko ste v razmerju, je zadnja stvar, da svojega partnerja spremenite v svojo lastnino. Vsak človek potrebuje zaseben prostor in čas, ki ga lahko preživi s prijatelji. Torej, naslednjič, ko želi vaš partner preživeti nekaj časa s svojimi prijatelji, ne bodite jezni. Samo spustite ga naj se zabava.

Pomagajte

Če je vaš partner v stiski, mu ponudite pomoč. Mogoče vaš fant nima časa, da se odpelje z avtom na pranje, zato ga odpeljite vi, ko zgodaj odidete iz službe.

Pošljite jim naključna prikupna sporočila

Pošiljanje smešnih GIF-ov, prikupnih emojijev ali zgolj naključnih sladkih sporočil, kot sta ‘mislim nate’ ali ‘hej lepi’, je prijeten način, da partnerju pokažete, da je v vaših mislih.

Ne pozabite

Spominjanje pomembnih datumov in podrobnosti resnično pokaže, kako imate nekoga radi. Pomnenje, kdaj ima vaš partner pomemben sestanek, pomeni več kot dve besedi ljubezni.

Recite “hvala”

Vsi se radi počutijo cenjene. Nihče ne mara občutka samoumevnosti. Ko vam ljubljena oseba naredi kaj lepega ali se za vas potrudi, ji dajte vedeti, da jo cenite. Preprost nasmeh ali “hvala” je vse, kar potrebuje.

PREBERITE TUDI: Tole vam naredi 20-sekundni objem

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj