Ni je čez brezčasno modo – oz. v tem primeru niti ni moda, temveč slog. Slog, kakršnega so nosile lepotno-modne ikone petdesetih in šestdesetih, npr. Grace Kelly, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor … in potem ponovno v devetdesetih manekenke in zvezdnice tedanjega časa.

Danes, 30 let kasneje, je klasični slog poslovnih hlač, ravnega džinsa, srajc oz. bluz in pletenin ponovno – oz. še vedno – ‘in’. Kosi, ki jih lahko nosimo znova in znova in v njih nikoli ne bomo videti, kot da smo pobegnili iz nekega drugega časovnega obdobja.

Spodaj si lahko ogledate 6 fotografij iz devetdesetih, ki pa z izjemo slabše kakovosti fotografij delujejo, kot da so bile posnete v zadnjem letu, tako zelo enaki kosi in način nošenja so moderni zadnje leto ali dve.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston je ena najboljših predstavnic minimalističnega, klasičnega, brezčasnega sloga. Ko pogledamo njene fotografije, je dejansko nemogoče ugotoviti, kdaj so bile narejene.

Gabrielle Union

Igralka je tale outfit nosila natanko 20 let nazaj, torej 2001. le kaj je lahko bolj elegantno, minimalistično in brezčasno kot bela srajca oz. bluza in kavbojke? Kombinacija, s katero ne morete nikoli zgrešiti.

Cameron Diaz

Outfit iz leta 1997 slavne Cameron Diaz – debel, pleten, siv puover in črno mini krilo. Večen takrat, pred 10 leti in danes.

Tracee Ellis Ross

Verjeli ali ne, a tale fotografija Tracee Ellis Ross je stara skoraj 20 let – posneta je bila 2002. Torej idealen dokaz ne le, da se zvezdnica sploh ne stara, temveč tudi da ve, kaj nositi, da bo vedno urejena. Puli in ozko krilo sta popolna kombinacija za vse čase.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow je že kot mladenka kazala, da ima izjemen slog. To dokazuje tudi njen outfit, sestavljen iz usnjenega suknjiča in kavbojk ravnega kroja, kakršne so tako moderne zadnji dve leti.

Jennifer Lopez

Debel pleten pulover v krem barvi in ujemajoče hlače iz džinsa izkazujejo uglajeno, a sproščeno urejenost.

PREBERITE TUDI: 12 kosov, ki jih ima v svoji garderobi vsaka Francozinja

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj