… so tiste, ki vplivajo na naše zdravje in počutje. Torej življenjski slog. Ta se ne odraža le v mladostnejšem videzu, temveč tudi energiji, vitalnosti in upočasnjenem staranju. Saj veste – 80-letnica, ki teče maratone vs. preobilna 65-letnica na invalidskem vozičku? Ali 90-letnik, ki še redno telovadi in poučuje na fakulteti napram bolehnem 70-letniku, ki ga oskrbujejo v domu za ostarele in obnemogle?
 

PREBERITE TUDI: 63-letna super manekenka na naslovnici v kopalkah!

 
Danes je dokazano, da med najmanj 80 odstotki pa po najnovejših dognanjih celo okoli 90 odstotki na svoje zdravje in posledično kakovost življenja vplivamo sami. Dokaz za to je tudi zvezdnica Elizabeth Hurley, ki je pri 51-ih vir mladostnosti in vitalnosti, kar je dokazala s sliko, ki jo je pred dnevi posnel in objavil njen 14-letni sin Damien.
 
 

PREBERITE TUDI: 61-letna Christie Brinkley razkrila skrivnost svojega mladostnega videza

 
Na fotografiji Liz nosi kopalke svoje lastne linije (boljšega modela tako ali tako ne bi mogla izbrati!), sproščeno frizuro in sončna očala. Poleg slike, ki jo je objavila na Instagramu, pa je pripis “Življenje je kratko, kupite bikini @elizabethhurleybeach #crystalbikini #handembroidered sliko posnel @damianhurley1.”
 
Damien je nato objavil še sliko na svojem profilu in pripisal “Mislim, da lahko rečemo, da sem jaz višji @elizabethhurley1.” Brez dvoma!
 
 

Think it's safe to say I'm taller @elizabethhurley1

A photo posted by ❌ (@damianhurley1) on

 
A četudi je dolgoletni obraz Estée Lauder idealen primer mladostnega videza, pravi, da nima nobenih skrivnosti glede tega, kako ohranja vitko linijo. “Stara sem 50 let, torej moram precej paziti,” je povedala v intervjuju leta 2015. “Ne počnem dosti stvari, ne jem vitaminov. Zjutraj popijem kozarec tople vode, ki je krasen za prebavo. Pazim, da zvečer ne pojem preveč.”

In njena prehrana?

Sicer ni velika ljubiteljica telovadbe, a skrbi za to, da gre vsak dan vsaj za pol ure na zelo hiter sprehod, naredi nekaj počepov in trebušnjake.
 
Popolnoma je izločila sladkor, sladkarije, kruh, testenine in vse, kar vsebuje sladkor in moko. Prav tako ne je cvrtja in ne pije gaziranih pijač. Tudi s sadjem ne pretirava, saj pravi, da povzroča napenjanje in napihnjenost trebuha, in namesto tega uživa ribe, pusto meso, rjavi riž in predvsem veliko zelenjave.
 

PREBERITE VEČ: Z izločitvijo zgolj teh 3 živil boste ogromno naredili za svoje zdravje in počutje

 
Ko želi shujšati, pa se lakoti uspešno upira z nasitno, a nizko-kalorično zelenjavno juho kakršni sta tale ohrovtova in korenčkova. "Prisegam na to in pojem tudi 6 krožnikov na dan, kadar hočem na hitro shujšati."
 
No, nič presenetljivega, da je videti kot je videti! Njene odločitve so vsekakor dobre in premišljene, zato nič čudnega, da se to odraža tudi v njenem videzu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj