… je postal simbol, ki kaže, kako pomembna je njihova kariera za svet in da so dosegli svetovno prepoznavnost. Obstajajo pa tudi nekateri zvezdniki, ki jih to sploh ne zanima. Pravzaprav so nekateri od njih celo zavrnili, da bi se njihovo ime izpisalo na tem veličastnem pločniku. Pot do tega mesta se začne tako, da ga nominirajo oboževalci ali skupina zainteresiranih. Seveda ni samoumevno, da zvezdnica ali njeni predstavniki odobrijo nominacijo, zato je tudi to pogoj. Nato hollywoodska gospodarska zbornica, ki je organizacijski odbor, izbere, kdo bo in kdo ne bo dodan na hollywoodsko promenado slavnih. A tu se stvar še ne konča: slavna oseba, ki sprejme priznanje, mora za ustvarjanje in namestitev dela plačati 50.000 ameriških dolarjev. Skrbeti morajo tudi za vzdrževanje promenade. To se že zdi dovolj velik razlog za zavrnitev ponudbe, a nekatere takšne stvari preprosto ne zanimajo. Poglejte, kdo so zvezdniki, ki so to veliko čast zavrnili.

1. Madonna

Konec 80. let se je ameriška pevka Madonna po zaslugi uspešnice Like a Virgin odločila, da se pri tem ne bo ustavila. Ne samo, da je s svojo glasbo še vedno podirala nove rekorde, temveč se je še naprej uveljavljala v filmski industriji. Vsekakor so bili to dovolj razlogi, da so jo prepoznali na promenadi. A čeprav jo je leta 1990 nominirala skupina kritikov, je nominacijo zavrnila in do danes še nikoli ni pojasnila zakaj.

2. Clint Eastwood

Če obstaja igralec z obsežno kariero, ki si je resnično prislužil to veliko čast, je to igralec in režiser Clint Eastwood. A kljub dolgim letom v tej panogi ga ni nikoli zanimalo, da bi njegovo ime postalo zvezda in čeprav je bil nominiran in izbran ob različnih priložnostih, je bil njegov odgovor vedno vljuden, a odločen ne.

3. Julia Roberts

Čeprav smo v uvodnih prizorih filma Čedno dekle na tem slavnem pločniku videli Vivian Ward, ki jo je igrala Julia Roberts, žal igralkinega imena tam ne bomo videli. Junija 2020 je bila Robertsova izbrana za lastno zvezdo, a je ponudbo zavrnila.

4. Denzel Washington

Večkrat nagrajeni igralec in režiser si je svojo zvezdo upravičeno zaslužil, a se zdi, da ga vse skupaj ne zanima preveč. Pravzaprav še ni določil datuma za javno slovesnost, čeprav je bil nominiran. Zaradi tega njegova zvezda še čaka, da bo tam nameščena.

5. George Clooney

Še eno ime ime, ki ga ne boste našli, če ga boste iskali po hollywoodskih pločnikih, je ime igralca, ki je zaslovel s serijo ER, George Clooney. Pa ne zato, ker ni bil nominiran ali izbran, ampak tudi zato, ker ni načrtoval svojega dogodka razkritja zvezde. Zato je do zdaj tudi njegova zvezda zadržana.

PREBERITE TUDI: To je knjiga, ki je pretresla in navdušila Adele in mnoge druge zvezdnice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj