… spremenijo v resno zvezo. Ko pa se to zgodi, smo mnenja, da imajo ti pari prav posebno vez, saj se poznajo že od najstniških let. Poleg tega smo opazili, da so tisti zvezdniki, ki so svoje boljše polovice spoznali v srednji šoli in se z njimi poročili, skupaj že več desetletij, čeprav so dolgotrajni pari v Hollywoodu redkost.

Ed Sheeran in žena Cherry

31-letni pevec je svojo ženo Cherry spoznal, ko sta bila stara komaj 11 let. Bila sta prijatelja, čeprav je bil Ed od nekdaj zaljubljen v njo. Šele leta 2015 sta se znova našla in odšla na prvi zmenek. 2 leti in pol pozneje je slavni pevec zasnubil ljubezen svojega življenja, par pa se je konec decembra poročil. Danes imata 2 hčeri.

Jeff Daniels in žena Kathleen

67-letni igralec je svojo ženo Kathleen spoznal v srednji šoli, vendar nista bila zaljubljena že od samega začetka. Kljub temu sta se sčasoma zaljubila, se leta 1979 poročila in postala starša trem otrokom. Po 43 letih zakona sta še vedno skupaj.

Ron Howard in žena Cheryl

Priznani filmski ustvarjalec je ženo Cheryl spoznal med študijem na šoli v Kaliforniji. Ron je razkril, da je začutil takojšnjo povezanost, ko je prvič videl svojo bodočo ženo. Rekel je: ”Spoznal sem jo in nikoli ni bilo nobene druge.” Par se je poročil leta 1975 in ima štiri otroke.

LeBron James in žena Savannah

NBA superzvezdnik je svojo bodočo ženo spoznal, ko sta oba še obiskovala srednjo šolo. Savannah je prek skupnega prijatelja izvedela, da LeBron želi njeno številko, a je raje ona vzela njegovo. Kasneje jo je košarkarski zvezdnik povabil na svojo tekmo in par je odšel v restavracijo na prvi uradni zmenek. Par je stopil do oltarja leta 2013 in sta starša trem otrokom.

Bono in žena Ali

Razmerje 62-letnega frontmana U2 z njegovo takratno sošolko Ali se je začelo leta 1976. Bono se je spominjal začetka njune romance in rekel: “Bila sva najstnika. Hodila sva na isto srednjo šolo.”  Par je leta 2022 praznoval štirideseto obletnico poroke in sta ponosna starša 4 otrok.

PREBERITE TUDI: Zakaj pametne ženske delajo neumne napake, ko gre za ljubezen?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj