… se naša simpatija z veseljem spogleduje z drugimi ali ko nekdo poskuša narediti vtis na našega partnerja. To je zelo pogosto čustvo, ki je posledica ljubezni, privlačnosti in posesivnosti. Na naša čustva močno vpliva delovanje astroloških znakov zodiaka, ki nam veliko povedo o tem, kaj mislimo in čutimo. Poglejmo, katerih 5 znakov zodiaka je znanih po ljubosumju.

Rak

Morda tega ne pokažejo, lahko pa postanejo ljubosumni. V odnosih iščejo varnost in ko jo je premalo, se počutijo zelo negotove. In takrat postanejo ljubosumni. So zelo občutljivi in ​​se težko odprejo ljudem. Potrebujejo veliko zagotovil, da so v razmerju ljubljeni.

Lev

Levi so zvesti in zelo strastni do svojega partnerja. Ne prenesejo, da se njihov partner druži z drugimi, zato zlahka postanejo ljubosumni, če poskuša partner ukrasti pozornost drugih. In še slabše je, če njihov partner na koncu pohvali druge, čeprav sploh ne v romantičnem smislu.

Devica

Znano je, da so najbolj kritični horoskopski znak. Opozarjanje na napake partnerja je jasen znak, da je ljubosumna in razburjena. Poskušali bodo razmišljati o situacijah, ki nakazujejo na nezvestobo in se na partnerja jeziti brez posebnega razloga.

Škorpijon

Znano je, da so izjemno posesivni in ljubosumni. Imajo velike težave z zaupanjem in zelo težko se obvladujejo. To lahko povzroči resne frustracije pri partnerju, saj ob ljubosumju postane čustveno nadzorovan. Edini izhod iz tega je, da temu znaku pokažete popolno predanost in ljubezen.

Ribi

So zelo povezani s svojimi občutki in zato ponavadi zelo globoko čutijo vsa čustva. Kar zadeva ljubosumje, postanejo zelo vsakdanji in brez izraza, če čutijo, da ljubosumje lebdi po njihovih mislih. Zanje je komunikacija zelo pomembna v odnosu in če to počasi izzveni, bodo zagotovo postali ljubosumni.

PREBERITE TUDI: 5 najpomembnejših lastnosti, ki jih mora imeti dober partner

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj