… ‘martinčkanje’ in vso delo na vrtu, v okolici hiše, sprehode in pohode na bližnje hribe, je pred nami pravi izziv, kaj bomo počeli v zavetju našega doma, da nam ne bo prehitro dolgčas. Predstavljamo vam nekaj zabavnih idej, kako si krajšati čas v samoizolaciji, ki nam je bila zaradi širjenja bolezni COVID-19 odrejena.

1. Naučite se nekaj novega

Na spletu se lahko naučite karkoli – novega jezika, nove ročne spretnosti, veščine, lahko opravite celo kakšen spletni tečaj, ki bo pripomogel k temu, da se boste počutili produktivni.

2. Preberite knjigo

Mnogi od nas nimajo čaza za branje v normalnem življenju. Ta čas, ki ga imate sedaj na pretek, izkoristite za branje knjig. Lahko zopet preberete vašo najljubšo knjigo, nekaj kar ste želeli prebrati, ali pa novo knjigo, ki jo lahko naročite preko spleta.

3. Poskusite vadbo na spletu

Na spletu lahko najdete nešteto videov z vadbo, če ste vedno odlašali, da nimate dovolj časa za te stvari, ga sedaj imate. Telo vam bo hvaležno in tudi sami se boste bolje počutili.

4. Organizirajte svojo omaro

Zimske stvari bo počasi potrebno pospraviti in na plan prinesti spomladanska oblačila. Kdaj ste nazadnje pregledali vsa oblačila in izločili iz omare tistih, ki jih verjetno nikoli več v življenju ne boste oblekli?

5. Igrajte družabne igre

Kdaj ste se nazadnje spomnili na otroka v sebi? Igranje družabnih iger je zabavno in še sprosti vas, kar pa v tem času še kako zelo potrebujemo. Če ste v izolaciji sami, igrajte družabne igre preko spleta. Ogromno jih je.

PREBERITE TUDI: Kako prevetriti svoje omare?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj