Včasih dobite božanski navdih med meditacijo. Včasih vam bo res dober tek ali tečaj joge dal vpogled. Drugič vam bo navdih prišel v sanjah … ali pa vas bo udaril sredi dneva kot strela z jasnega. In potem je tu še šepetanje – subtilni znaki, da vesolje prijazno poskuša pritegniti vašo pozornost.

1. Tisti občutek v črevesju

Poznate tisto. Tisti občutek, ki vam da misliti, da nekaj ni v redu. Ali občutek, ko morate nekaj storiti. Ne potiskajte ga vstran. Nagnite se vanj in poglejte, kaj ima v resnici za povedati.

2. Ponovitev

To se lahko pokaže na več načinov – vedno znova vidite iste številke, slišite isto pesem povsod, ali se neka beseda ali fraza večkrat pojavi. Običajno je tam sporočilo ali potrditev. Bodite radovedni in ugotovite, za kaj gre.

3. Ko gre vse v redu … ali pa gre vse narobe

Ko so stvari lahke, je to običajno znak, da ste na pravi poti. Če je vse težko in naporno, je to običajno znak, da morate preoblikovati svojo perspektivo, da jo vidite na drug način, ali pa morate nekaj spremeniti.

4. Naključja se kar vrstijo

Obstajajo naključja, ali so to znaki?

5. Ko nenadoma pritečejo kreativnost in nove ideje

Iz svoje ustvarjalnosti se lahko veliko naučite. Če se vam porodi veliko idej, delajte na njih in jih na tak ali drugačen način spravite v svet. Poglejte, kakšno sporočilo je v njih.

PREBERITE TUDI: Znaki, da ste duhovna oseba

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj