… razlogi. Ne jemljite jih zlahka, ker imajo negativen učinek, ne da bi se tega sploh zavedali.

Prevelika uporaba telefona

V današnjem času smo ves čas na telefonu. To nas tako navduši, da ob vsakem obvestilu ali zvoku želimo videti, kdo je kaj poslal. Tako smo zaposleni s tem in zna biti tako zanimivo, da tudi ne najdemo časa za spolnost. Najboljši način je, da ga po določenem času odstranite iz dosega rok in utišate.

Pustite stresu, da vas obvladuje

V vašem življenju bo vedno prisoten takšen ali drugačen stres, a dajati mu prednost pred spolnostjo je velika napaka. Naučiti se morate umetnosti uravnoteženja svojega življenja. To zahteva čas, vendar je mogoče. Ne razpadajte, ostanite mirni in dajte spolnosti pomembnost, ker je sestavni del vašega odnosa.

Vadba

Vadba izboljša naše razpoloženje, pomaga povečati pretok krvi in ​​sprošča hormone dobrega počutja. Pomaga nam tudi pri ohranjanju kondicije, tako da lahko tudi v postelji delujete bolje. Če ne vadite, obstaja verjetnost, da vam tudi do spolnosti ne bo.

Z velikimi pričakovanji

Poljubljanje, predigra, neresnični prizori in orgazmi lahko močno vplivajo na vaše spolno življenje. V trenutku, ko zabrišete črte in domnevate, da je spolnost tisto, kar vidite na zaslonu, naredite veliko napako. Nerealna pričakovanja vas zlahka odvrnejo. Namesto tega sledite svojim občutkom.

Depresija

Če ste v depresiji, duševno in čustveno žalostni, je to lahko glavni razlog, zakaj se izogibate spolnosti. Depresija vpliva na vašo samozavest, povzroča fizično utrujenost in znižuje vaš libido. Lahko povzroči tudi anorgazmijo, stanje, ko imate težave pri doseganju orgazma.

PREBERITE TUDI: 5 težav v spolnosti, s katerimi se pari srečujejo, a o njih nikoli ne govorijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj