Torej bomo v kopalkah preživele kar precej časa, a vendarle si vse potihoma želimo narediti že tisti prvi vtis in to s pravo bikini postavo. Ne glede na model in vzorec, nam bodo kopalke najbolje pristajale, če se bomo v njih dobro počutile. Preberite 5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do bikini postave!

  • Številka 1 – ko ste lačni, spijte najprej kozarec vode

To lahko v nedogled ponavljamo, ampak drži kot pribito. Pijte pogosto in še preden se pojavi žeja. Prepogosto zamenjamo občutek žeje za lakoto – in jemo, ko bi dejansko morali samo piti vodo.

  • Na krožniku imejte vedno dosti vlaknin, torej sadja, zelenjave in polnozrnatih izdelkov

Vlaknine so tista skoraj čudežna sestavina v zelenjavi, sadju in polnozrnatih izdelkih, ki poskrbi, da smo dlje časa siti, da je naša prebava tipi-topi in da se dobro počutimo v svoji koži. Ob rednem uživanju pa so tudi enosmerna vozovnica do lepše postave.

  • Privoščite si najmanj 7 ur spanja na noč

Če ne spite dovolj, je vaše telo v stresu. In ko je telo v stresu, se oklepa maščob. Torej, izklopite elektronske naprave vsaj eno uro pred spanjem in recite vsem in predvsem sebi “Lahko noč!” za vsaj 7 ur.

  • Vsako gibanje šteje

Ko le lahko, namesto dvigala uporabite stopnice, se odpravite peš do trgovine, parkirajte malo dlje od službe ali se odpravite na hitro 10-minutno hojo med malico. Greste s kolesom v službo? Odlična ideja!

  • Še hitreje do bikini postave s paketom Last Minute Bikini

Last Minute Bikini je paket 3 klinično preizkušenih izdelkov, ki v součinkovanju pospešijo hujšanje, še posebno če upoštevate zgornje nasvete:

  • Malinov napitek WaterOut STRONG prepreči zadrževanje odvečne vode in toksinov v telesu ter pomaga že v nekaj dneh odpraviti napihnjenost, zaradi katere ste videti debelejši, kot ste v resnici. Ne le da vas spodbuja k pitju, saj ima odličen osvežilen okus – pomaga zmanjšati tudi vidnost celulita. Vsekakor je odličen začetek vsake diete.
  • Kapsule WaterOut STRONG Night podaljšajo drenažno in shujševalno delovanje tudi čez noč, ko je telo najbolj dovzetno za regeneracijo in tudi kurjenje maščob (saj se med nočjo postimo).
  • Mangov napitek BootBurn Active 1000 STRONG je fat burner, ki potencira porabo kalorij med vadbo. To pomeni, da boste tudi s kratkotrajno vadbo dosegli učinke dolgotrajnejšega treninga in ohranjali povečano porabo maščob še ure po vadbi. Tudi hitra hoja šteje!

Počutite se dobro v vseh kopalkah, ne le enodelnih!

Ekskluzivni 20 % POPUST za bralke Planeta Lepote!

Obiskovalke Planeta Lepote imate na voljo ekskluzivni 20 % POPUST za naročila nad 50€ in BREZPLAČNO DOSTAVO!

Koda za popust je: PLANETLEPOTE20

Hitro uporabi svojo kodo!

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj