… da se izognete tisti dolgotrajni zimski depresiji. Z nekaj preprostimi triki, lahko v vaš dom vnesete več svetlobe in pozitivne energije in dokazano izboljšuje počutje.

1. Zamenjajte žarnice

Verjeli ali ne, preprosto spremenite vrste žarnic v vašem stanovanju in to lahko spremeni celotno razpoloženje. Različne žarnice nudijo topel sijaj ali hladen sijaj, tudi različna moč žarnic bo vplivala na to, kako svetlo bo vaše stanovanje. Izberite primerne.

2. Dodajte svetla umetniška dela

Nič ne ogreje sobe tako kot barve. Dandanes se zdi, da imajo vsi enake navdihujoče citate na svojih stenah ali družinske fotografije. Te stvari so zanimive, a da bi izstopali, zakaj ne bi dodali nekaj izvirnega?

3. Menjajte zavese

Če imate temne, ali že nekaj let stare zavese, prostore osvežite tako, da jih menjajte, tudi zavese z leti izgubijo na sijaju.

4. Uporabite prevleke

Verjetno še niste nikoli opazili, toda temno pohištvo lahko povzroči, da je soba mračna, vendar ni treba kupovati vsega novega pohištva. Morda se zdi staromodno, toda prevleke lahko naredijo čudeže za temno sobo. Najboljši del tega: lahko jih spremenite kadarkoli želite, da se ujemajo s tem, kar čutite tisti dan.

5. Odstranite navlako

Verjeli ali ne, nered ustvarja temnejši prostor. Redno čistite in pazite, da se navlaka v stanovanju ne bo kopičila previsoko. Zahvaljujoč vam bodo ravni stresa manjše in dom bolj pozitiven.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj