… kar lahko vodi tudi do nezvestobe enega izmed partnerjev. Če ugotovite, da je vaš partner nezvest, vas to lahko globoko prizadane in vodi do nepopravljive škode. Normalno je, če želite izvedeti, zakaj je do tega prišlo, ampak odgovor nikoli ni preprost. Vzrok so lahko težave v razmerju, težave iz preteklosti partnerja, lahko pa je tudi popolnoma nepovezano z vami in vašim razmerjem. Ne glede na vzrok, se boste morali spopasti z neprijetnimi občutki in razmisliti kako naprej.

PREBERITE TUDI: Varanje ali: kam nas je zaneslo?

Dobro preberite teh 5 nasvetov in jih upoštevajte, saj vam bodo pomagali pri obvladovanju situacije.

1. Sprejmite svoja čustva

Šok, zaprepadenost, strah, jeza … vse to so normalni občutki, ko izveste, da vas je ljuba oseba izdala. Ne skrivajte jih, temveč jih sprejmite ter poskusite predelati. Lažje vam bo.

2. Ne iščite maščevanja

Vaš prvi odziv je verjetno bil, da mu želite vse vrniti. Ne naredite tega, situacijo boste le poslabšali.

3. Ne krivite sebe

Ne krivite sebe. Za varanje se je odločil on in samo on. Če mu boste oprostili, je to vaša odločitev, ki ne sme izhajati iz krivde.

4. Ne vmešavajte otrok

Otroci nimajo nič pri tem, poskusite celotno situacijo držati vstran od njih.

5. Ne pričakujte čudeža

Stvari se bodo odvijale počasi. Ne boste hitro preboleli in tudi občutki ne bodo kmalu izginili. V tem času poskrbite zase, razvajajte se, počnite stvari, ki jih že dolgo niste ter poskusite živeti dan za dnem.

PREBERITE TUDI: Ali je flirtanje varanje?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj