Obstaja nekaj navad in neumnih praks, ki ubijajo vnemo, ki jo potrebuje vaše spolno življenje. Preberite o petih takšnih napakah, ki jih verjetno delate in se jih poskusite izogniti.

1. Preveč stresa

Če se preveč obremenjujete z vsem, pa naj gre za delo ali hišna opravila ali celo, če gre za preizkušanje različnih stvari v postelji, lahko tudi to uniči vaše spolno življenje. Stres nam ne dovoli, da bi se osredotočili na karkoli in vaša raven kortizola postane previsoka. Te ravni ubijajo razpoloženje, saj delujejo na zatiranje proizvodnje testosterona in drugih hormonov.

2. Pomanjkanje spanja

Pomanjkanje spanja je lahko glavni vzrok za stalno utrujenost. Če ste preobremenjeni in vaše telo ne dobi dovolj počitka, se bo do konca dneva počutilo utrujeno, tako da bo spolnost vedno zvisela.

3. Hormonsko neravnovesje

Če menite, da imate zdravstvene težave, je možno, da ste bili rojeni z naravno nizkim testosteronom.

4. Pogosti prepiri

Vsak par se prepira, vendar je vse odvisno od pogostosti in razsežnosti. Če se s partnerjem preveč prepirata in je to nezdravo in očitno, da bo to vplivalo tudi na vajino spolno življenje.

5. Slaba spolni akt

Pridejo trenutki, ko vas partner ne zadovolji in vam zato po toliko razočaranjih preprosto ni do tega. Če je pri vas tako, potem je skrajni čas, da se o tem pogovorita. Včasih morate partnerju povedati, kaj vam je všeč v postelji, kako vam je všeč in kaj dela narobe. 

PREBERITE TUDI: Ali je narobe, če si želite spolnosti bolj kot vaš partner?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj