Torbice so nujna oprema vsake ženske, saj za razliko od moških v njih poleg denarnice nosimo tudi ličila za nujne popravke, kremo za roke, ključe, mini prvo pomoč, obliže, papirnate robčke, kak vložek in tampon za nujne primere, deodorant, krtačo za lase, sprej za samoobrambo in še kaj bi se našlo.

In seveda hočemo, da je tudi naša torbicam modna in ne povsem zastarela, predvsem pa da je primerna priložnosti, kamor nas spremlja. V zadnjih letih se je vrnilo in recikliralo precej trendov in tudi letos je tako. (Se še spominjate torbic za okoli pasu, nad katerimi smo leta dvigovali nosove? Letos so spet pravi modni hit, pa ne le za športno udejstvovanje!).

PREBERITE TUDI: Največji modni trendi, ki se nam obetajo v 2018

Poleg njih bodo največji modni trend še trdne, strukturirane torbice, ki spominjajo na mini kovčke; mini torbice z enim ročajem na vrhu, ki delujejo nadvse damsko; zanimive okrogle ter kosmate torbice. Vse so zelo vsestransko uporabne, le eno pomanjkljivost imajo: zelo so majhne, zato bomo za v službo in po opravkih še vedno potrebovale kaj večjega.

Torbica – mini kovček

Torbica z enim ročajem

Torbica za okoli pasu

Okrogla torbica

Kosmata torbica

Zanimive so tudi kombinacije, npr. torbica – mini kovček v kombinaciji z enojnim ročajem; okrogla kosmata torbica ipd. Kakorkoli, letos nam bodo nadvse inovativne in zanimive torbice zelo popestrile garderobo.

PREBERITE TUDI: (Samo) teh 5 torb dejansko potrebujete v življenju1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj