… zagotoviti ustrezne mehanizme spoprijemanja z besom in jezo. Le na tak način lahko izboljšate svojo splošno naravo življenja in pustite za sabo vse težke stvari. Če je stres nenehen, postane obremenitev, ki lahko hitro uniči vaše potovanje.

Vadite čuječnost

Umikanje sedanjosti, medtem ko zavračate preteklost ali prihodnost, se morda zdi del zena, vendar razlog za obstoječe ni v tem, da bi spregledali, kaj se dogaja. Pričakuje se, da boste bolj opazovali in spremljali vsak trenutek dneva, ne da bi se spuščali v preveč detajlov. Imeti rutino je pomembna metoda za upravljanje časa in obvladovanje jeze, vendar bi morali biti nekaj časa popolnoma prisotni. Meditacija je pomembna, saj vas uči, kako se spoprijeti z jezo in se za trenutek osredotočiti na sprostitev.

Bodite navdušeni nad branjem

Branje je najboljši in eden najbolj znanih pristopov za odpravo strašnih občutkov in težav. Ko odprete knjigo, dobite priložnost, da pobegnete iz resničnega sveta in vstopite v vesolje osupljivih živali, izvrstnih likov in prijetnega podnebja.

Dovolite si dan razvajanja

Ni vam treba zapraviti ogromno denarja za kopališča, ko lahko to umetnost preprosto izpopolnite doma in imate enake izkušnje. Topla, čudovito odišavljena kopel lahko olajša bolečine v mišicah, odpihne bes, zmanjša glavobol, pomiri duha …

Predelajte težave s sogovornikom

Če ste v službi pod stresom, vam lahko pomaga, da se pogovorite z nekom, ki mu zaupate. Lahko je osupljivo osvobajajoče in koristno. Pogovor z nekom, bodisi iz oči v oči ali po telefonu, vam lahko resnično pomaga ublažiti del stresa, s katerim se srečujete.

Naredite nekaj vaj

Če čutite potrebo, da spravite bes iz sebe, je vadba zagotovo idealna odločitev. Določite si nekaj ciljev, načrtujte svoj vsakdanji urnik in sledite vadbi. Če se ukvarjate s športom, se boste počutili zasedene, ne boste upoštevali zelo težkih razmer in pomagali boste zmanjšati stres, jezo, bes.

PREBERITE TUDI: Jeza je zdravju koristna

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj