A mnogim se zatakne že pri izbiri osnovnih kosov – kje so šele primerni modni dodatki. In ravno ti so ključni, da je končna podoba res celostna. Še zlasti so pomembni, če je vaš slog bolj preprost in minimalističen, saj dodajo ključno noto za dovršen in eleganten videz.

Tako lahko imate osnovne kose dejansko zelo osnovne, brez kakšnih posebnih detajlov, ki gredo hitro iz mode, da končni videz ni dolgočasen, pa ga popestrite s skrbno izbranimi modnimi dodatki. Skratka, tisto, kar osnovne kose resnično dvigne na drugo raven, so dodatki, ki jih nosite z njimi – npr. elegantni pasovi, lepe torbice in biserni nakit.

S pravimi dodatki so tako najpreprostejši osnovni kosi videti neprimerljivo bolj privlačni in dragi. Najboljše pri tem je, da za te dodatke ni treba odšteti celega premoženja, še posebej, če veste, kje jih poiskati. Dodaten nasvet je, da vam lahko ti brezčasni dodatki pomagajo tudi pri hitrem prehodu dnevnega outfita iz pisarne v večernega ali vikend in obratno.

Spodaj si oglejte nekaj najboljših kosov, s katerimi bodo vaši osnovni kosi videti dragi, ve pa elegantne.

Biseri

Biseri vedno poskrbijo, da je vsaka outfit videti bolj razkošen, njihova dodatna prednost pa je, da so brezčasni. Nosile so jih čudovite dame v petdesetih letih preteklega stoletja; nosile so jih supermanekenke devetdesetih; in nosijo jih elegantno urejene ženske danes. Ne glede na to, ali izberete uhane, ogrlice ali zapestnice, bodo biseri vsak osnovni top naredili dražji.

Strukturirane elegantne torbice

Nič ni lepšega kot elegantna torbica pod ramo ali v roku, zaradi katere bodo vaši osnovni kosi videti bolj elegantni. V tej sezoni so zelo modne mehko ukrivljene torbice v obliki polmeseca, ki jih odlikujejo posamezni detajli, kot so naborki, vozli, sponke in izraziti šivi.

Elegantni pasovi

Šik pasovi – široki ali ozki – vedno naredijo obleko bolj povezano in uglajeno. Bluzo ali pulover zatlačite v fine hlače z visokim pasom, pas pa poudarite s pasom, da boste hitro in preprosto dosegle preprost in privlačen videz.

Velika sončna očala

Če smo iskreni, bo skoraj vsaka vrsta sončnih očal nedvomno naredila outfit elegantnejši, vendar so malce večja očala tista, ki ne glede na trenutno modo naredijo največji vtis.

Svileni šali

Eleganten potiskan šal, ki ga nosite okoli vratu ali na glavi, izžareva določen vintage videz dam petdesetih let, ki poleg tega, da je večna klasika, je trenutno tudi moden in bo vsako obleko naredil bolj prefinjeno.

PREBERITE TUDI: Kako se oblačiti, da boste videti drago(ceno)?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj