… lasmi in v starih čevljih, vendar je ta prispodoba nekoliko pretirana. V resnici obstajajo zelo majhne podrobnosti, zaradi katerih ljudje izgledajo neurejeni. Preberite, katere so te majhne podrobnosti.

1. Umazan spodnji del čevljev

Vaša oblačila morajo biti čista in urejena – to je najpomembnejše. Čevlji so zelo pogosto čisti, toda marsikdo spregleda bele podplate. Sprva so videti v redu, čez nekaj časa pa se na njih nabere vsa umazanija, zaradi česar je celoten čevelj neurejen.

2. Ostanki pudra na laseh

Zelo pogost pojav, kadar se vam mudi. Vedno, kadar odidete od doma, poglejte v ogledalo, če se je po naključju kaj obdržalo na vaših laseh.

3. Narastki na nohtih

Če nimate časa, da bi se dovolj pogosto odpravili v salon, si poskusite doma narediti manikuro, da bodo nohti videti urejeni.

4. Sledi površnega likanja na oblačilih

Če ne likate pravilno, bodo oblačila videti neurejena. Da bi se izognili vidnim črtam majice, bluze in ostala oblačila, likajte pri pravi temperaturi za določeno tkanino in na notranji strani tkanine.

5. Umazan mobilni telefon in dodatki

Mobilni telefon uporabljamo vsak dan in ga imamo vedno pri sebi. Zato ni presenetljivo, da niso vedno videti odlično, z zaslonom, prekritim s prstnimi odtisi, ali umazanim ohišjem. Da bo telefon videti lepši, se ga navadite brisati s prtičkom večkrat na dan. Kot ste verjetno že opazili, so umazani videti grozno.

PREBERITE TUDI: Naravna rešitev za glivice na nohtih

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj