A ne glede na to se nam letos obeta nekaj zanimivih in uporabnih modnih trendov, ki jih bomo – če nam bodo všeč, seveda – vključile v svojo garderobo. Včasih je pač potrebno malce spremembe, mar ne?

Džins pajaci

Pajaci niso ravno nekaj novega, tudi iz džinsa ne. So pa novi letošnji modeli, ki bodo precej bolj ohlapni in spominjajo na delavske obleke (saj veste, da džins izvira od tu, a ne?). Spredaj z gumbi na zapenjanje in pasom, ki poudari žensko obliko telesa, so presenetljivo udobni in vsestransko uporabni. Lahko jih nadgradite v elegantnejši outfit z visokimi petami in svilenim šalom – ali pa v vsakdanji outfit s supergami.

PREBERITE TUDI: Krilo iz džinsa: kos, ki bo letošnje poletje zamenjal vaše skinnyke

Elegantna krila iz džinsa

Džins krila so se sicer vrnila že lani – da ne omenjamo dejstva, da so minike iz džinsa skoraj takšna klasika kot skinnyke. A letošnje verzije so elegantnejša krila srednje dolžine in krojena v A liniji, pogosto celo okrašena z vezeninami in našitki. Idealna za vsak dan, še zlasti, če ste ljubiteljice džinsa, a se v skinnykah ne počutite udobno.

‘Boyfriend’ džins z nizkim pasom

Če ste med tistimi, ki se nikakor niso ogle spoprijateljiti z zelo visokim pasom, kakršen je til tako moderen zadnja leta, imamo odlično novico za vas: vrača se nižji pas. Na srečo ne tako nizek, da se skorajda ne upamo nagniti ne naprej, ne nazaj, da ne bi pogledalo ven kaj, kar ne sme pogledati, a ravno toliko nižji, da so hlače udobne in se nam v pasu ne nabirajo gube (pre)visokega pasu.

PREBERITE TUDI: 16 kosov, ki bi jih vsaka ženska morala imeti v svoji omari

(Pre)dolgi zavihki

Spodaj zavihane hlače niso nič novega – so pa krepko pretirano zavihane. Namesto, da jih nekajkrat zavihamo navzgor in naredimo tanek rob, celotno dolžino spodnjega dela hlačnice potegnemo navzgor. Rezultat? Kot na fotografiji.

Asimetrični robovi

Jp, še vedno. Ta trend je že kar nekaj časa močno prisoten in za to obstaja dober razlog: 1. je drzen, a vseeno šik in 2. skoraj na vsakomur je videti dobro. Torej s postrani odrezanih robov hlačnic se selimo tudi na krila in obleke ter celo jakne.
Kateri trend boste posvojile?

PREBERITE TUDI: Največji modni trendi, ki se nam obetajo v 2018

Foto: pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj