Zaradi teh navad smo počasni, negativni in postanemo slabe volje. Zato za začetek opustite teh 5 strupenih jutranjih navad in bodite pripravljeni na zagotovljen energičen dan.

Prvo pogledamo na telefon

Prva stvar, ki jo naredimo, ko se zbudimo, je, da pogledamo v zaslon telefona. To je najbolj strupena navada, ki prizadene naše oči. Zaradi tega smo tudi manj produktivni. Zato se raje zbudite, umijte si obraz, vstanite ali sedite na balkon ali blizu okna in se nadihajte svežega zraka. Zadržite uro ali dve zase, nato pa si oglejte telefon, družbena omrežja, svojo pošto itd.

Odlašanje

Ko zjutraj vstanete, je pomembno, da načrtujete svoj dan in ga nato ustrezno delate po načrtih, tudi če je nedelja in želite iti po nakupih. Ne odlašajte s svojimi načrti. Zalijte rastline ali očistite hišo, hladilnik, če imate na voljo čas, preden odidete od doma.

Ne oprhate se zjutraj

Razlog, zakaj se ljudje prhajo zjutraj, preden začnejo dan, je, da se počutijo sveže in poživijo dan. Prhanje povzroči, da naše telo sprošča hormone dobrega počutja in nas obogati z visoko zmogljivo energijo.

Negativne misli

Nikoli ne razmišljajte o negativnih stvareh v življenju takoj, ko se zbudite. Meditirajte ali se razgibajte. Bodite hvaležni za dobre stvari, ki jih imate v življenju, računajte na svoje blagoslove in bodite optimistični. Ena negativna misel zjutraj bo vedno demotivirala.

PREBERITE TUDI: Zjutraj ali zvečer: kdaj je boljši čas za jabolčni kis?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj