In opazujete ostale, ki so vedno kakor iz škatlice in vse je videti popolno in brezhibno urejeno?

Jackie O. je nosila (pre)velika očala, Iris Apfel je kraljica nakita in odbitih očal in Audrey Hepburn je uveljavila eno največjih klasik sodobnega časa, ki bi morala biti v vsaki omari: malo črno oblekico. Vse te modne ikone so imele nekaj skupnega: ključni modni dodatek v svoji garderobi. To je lahko nekaj tako preprostega kot je kos nakita (statement ogrlica, koktejl prstan …); lahko je torbica; lahko čevlji. Lahko je celo več kosov hkrati, a to, da najdete modne dodatke, ki vam ustrezajo in dopolnijo vaše outfite, ima lahko velik vpliv na vaš osebni slog.

PREBERITE TUDI: 5 najbolj modnih torbic letošnjega leta

Kaj je torej vaš kos?

Za katere kose največkrat dobivate komplimente? So to torbice, čevlji, nakit …? Kaj vam prijateljice najpogosteje pravijo, da jim morate posoditi? Kateri kosi so tisti, brez katerih preprosto ‘ne morete’? To so dobri znaki, da je to ‘vaš’ kos, ki ga lahko izpilite v ‘statement’ kos, okoli katerega gradite outfite.

H katerim kosom se sicer nagibate?

To je precej enostavno ugotoviti: se vam zdi, da je vaš outfit nepopoln brez tega-in-tega kosa? Čisto posebnih čevljev; odbite torbice?

Seveda pa ni nujno, da je vaš temeljni modni dodatek vedno enak – enkrat so to lahko čevlji; naslednjič torbica ali šal. So pa to idealni kosi, ki lahko pritegnejo (pozitivno) pozornost in naredijo piko na i celotnemu outfitu.

PREBERITE TUDI: Te hlače bodo letos največji modni trend

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj