… zapaše malce popestritve v obliki kake živahnejše barve. In le katera je bolj prijetna in naravna kot koralna, ki hkrati daje občutek večno prisotne pomladi in poletja? Ne glede na to, ali se boste odločili za prosojno pastelno, ki spominja na kak sorbet ali sladoled ali pravo, intenzivno koralno – vsaka bo v vaš dom vnesla svežino in živahnost. Preverite, na katerih 13 načinov lahko v svoj dom vnesete nekaj koralne barve.

1. Luči


Studio-McGee

Nezgrešljiv način, kako vnesti malce živahne koralne v prostor, so luči s koralnimi podstavki v sicer belem ali zelo svetlem prostoru. Pika na i? blazine v sorodni koralno-pastelni barvi.

2. Stoli


How to Decorate

Stoli so izvrstna izbira. Če boste izbrali vrtne, boste s tem v prostor prinesli še pridih sproščenosti. Prostor bo še lepše usklajen, če boste dodali še kak dodatek (mizico, blazine) v ujemajočem se odtenku.

3. Preproga z grafičnim vzorcem


Pintucks and Peonies

Namesto enobarvne preproge se odločite za kombinacijo umirjene in koralne. Prostor bo zaživel.

4. Pastelno-koralne stene


Brit & Co.

Izberete lahko živahno koralno, če pa ste za bolj umirjene rešitve, izberite nežno pastelno, ki jo lahko dopolnite s kosi intenzivnejše koralne v prostoru.

5. Tapete


Thibault Design

Če imate radi vzorce in tapete, lahko namesto barvanja stene nalepite koralne tapete.

6. Omarica, police ali komoda


The Jungalow

Najlepše bo videti, če boste kako staro omarico, ki je bila namenjena že za odpad, pobarvali v koralno barvo. Dodajte rastlinje.

7. Okenski okvirji


HGTV

Izgledalo bo, kot da je svetloba, ki prihaja skozi njih, toplo, sončno obarvana. Za popoln zaključek dodajte ali pobarvajte kak kos pohištva v enako barvo (glej prejšnjo točko 6).

8. Škatle in zaboji za shranjevanje


Adore-Decor

Zelo šik in ljubek hkrati način, kako polepšati škatle za shranjevanje drobnarij (upamo, da ne navlake).

9. Posteljnina


Oly Studio

Izberite satenasto posteljnino v pastelni ali živahni koralni. Če boste izbrali pastelno, bodo idealen dodatek okrasne blazine v intenzivnejši koralni ali z vzorcem.

10. Oblazinjeno pohištvo


Life in Sketch

Je material vaše stare sedežne garniture dotrajan? Zamenjajte ga in izberite koralno, lahko tudi z vzorcem.

11. Zavese


Decor Design Review

Namesto mlečnih izberite prosojne koralne, lahko pa mlečnim dodate okrasne obrobne v močnejši koralni in jih kombinirate z okrasnimi blazinami v enakem materialu.

12. Leseni stropi


Decor Design Review

Ne, ni treba, da so v barvi lesa – mirno jih lahko pobarvate v koralno, ki bo delovala bolj sveže in poletno sproščeno.

13. Cvetje


My Paradissi

Če ste med zelo zadržanimi in vam drastični trajni posegi v vaš dom niso blizu, je rešitev zelo preprosta: izberite cvetje v koralni barvi.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj