Celo raziskave o barvah oz. njih dojemanju potrjujejo, da drugi tiste, ki nosijo samo črno, dojemajo tako, kot se oni sami počutijo to je izjemno ali ‘badass’. Spodaj je naštetih 10 razlogov, zakaj se z ženskami, ki nosijo črno, ni za šaliti.

fashionedchic.com

1. Ženske, ki nosijo samo črno, imajo zelo barvita življenja. So predane, motivirane, delavne in uspešno obvladujejo ves kaos s svojimi premišljeno izbranimi outfiti.

2. Po podatkih raziskav jih drugi dojemajo kot bolj privlačne, uspešne in samozavestne. Ljudje, ki nosijo črno, so preprosto močni in zahtevajo spoštovanje.

3. Imajo “bodi miren, a pripravljen na vse” mentaliteto. Ne da se jih predvideti in ne potrebujejo vašega odobravanja, a poskrbele bodo, da boste opazili, kaj počnejo in kakšen vpliv imajo na druge.

PREBERITE TUDI: Tako lahko nosiš črno barvo

4. Življenje v celoti vzamejo v svoje roke in to jim je najbolj pomembno. Najbolj zaupajo sebi in niso tipi ljudi, ki bi prenašali neprestano pritoževanje brez akcije. So vzorčni, primer kako življenje vzeti v svoje roke in se postaviti na noge.

5. Bolj jim je pomembo, da so zveste sebi in svojemu slogu kot pa da bi bile oblečene po zadnjih modnih trendih. Vsako področje svojega življenja vidijo kot priložnost za samo-izražanje in niso tip ljudi, ki bi slepo sledil množici (pravzaprav imajo do tovrstnega početja prezirljiv odnos). Stvari raziščejo same in so zveste svojim načelom.

6. Četudi ne komentirajo vaših neumnosti, ne pomeni, da jih niso opazile. Opazijo vse. So globoko razmišljajoče osebe, ki hočejo vsako stvar raziskati in ji priti do dna – zato pa imajo raje preprostost na drugih področjih življenja. Vaše (skrite) namene opazijo celo pred vami.

PREBERITE TUDI: Ali veste, katere barve so za vas optimalne?

7. So zelo direktne. Če jih boste vprašali za mnenje, ga boste tudi dobili – in to brez olepševanja. Zato če bi radi slišali, kar želite slišati in ne, kar je res, jih raje ne sprašujte za mnenje.

8. So nepredvidljiva kombinacija elegance in strahospoštovanja. Če obstaja kaj bolj strašljivega kot ženska, ki je v enaki meri prefinjena in elegantna ter brezkompromisna in močna, bomo verjeli, kot vidimo na lastne oči.

9. Ni jih strah spremeniti življenje. Prijatelji, šport, prehrana, odnosi, služba, oblačila – če nekaj ne deluje, bodo rešile ali zamenjale. Življenje je prekratko za povprečnost.

10. Vseeno jim je, če vam niso všeč. Malo jim je mar za to, saj jim je najbolj pomembno, da so zveste same sebi.

PREBERITE TUDI: Znate nositi črno barvo?

loading...


1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj