Poglejmo, kdo so zvezdniški pari, ki so v letu 2019 ugotovili, da si niso več naklonjeni, se ne ljubijo, imajo drugačne življenjske cilje in da niso za skupaj.

Jessie J in Channing Tatum

Pred nekaj tedni sta se uradno razšla pevka Jessie J in igralec Chaning Tatum. Razhod je bil prijateljski. Par je preprosto ugotovil, da nista za skupaj.

Meg Ryan in John Mellencamp

Komaj leto dni po uradni zaroki sta se razšla igralka Meg Ryan in pevec John Mellencamp. Razlog naj bi se skrival v tem, da se pevec ni želel znova poročiti.

Jim Carrey in Ginger Gonzaga

Soigralca sta se razšla po le nekaj mesecih ljubezni.

Katie Holmes in Jamie Foxx

Maja sta se po 6 letih zveze razšla slavna igralka in igralec, ki svoje zveze nikoli nista izpostavljala medijem.

Liam Hemsworth in Miley Cyrus

Pevka in postavni igralec sta se razšla po manj kot letu dni zakona. Razlog naj bi ležal v različnih prioritetah, ki sta jih imela.

Bradley Cooper in Iryna Shayk

Štiriletno zvezo sta zaključila tudi Bradley Cooper in postavna manekenka Iryna Shayk. Čeprav naj bi razlog bila Lady Gaga in njeno romantično razmerje z Cooperjem, se je vse skupaj izkazalo kot laž.

Adele in Simon Konecki

Pevka Adele in poslovnež Simon Konceki sta skupno pot zaključila po osmih letih zveze. Razšla sta se v začetku leta, od takrat pa je Adele postala čisto druga oseba. Postala je bolj samozavestna, izgubila pa je tudi ogromno kilogramov.

Lady Gaga in Christian Carino

S svojim partnerjem se je razšla tudi Lady Gaga, ki je javnosti povedala, da včasih pač ne gre.

Ilka Štuhec in Bernhard Matti

Slovenska smučarka in njen partner sta se razšla zaradi različnih interesov v življenju. Svoje zveze nikoli nista obešala na velik zvon, vendar sta bila zaljubljena.

PREBERITE TUDI: To je razlog za vitko in mladostno telo Jennifer Aniston

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj