Medtem, ko se nad ženskami vrši enormen pritisk večne mladosti, pa se čedalje bolj zanemarja vidik zdravja, vitkosti in zdrave prehrane čedalje večji delež prebivalstva ima prekomerno telesno težo in čedalje več je smrtno debelih.

A ni potrebno, da smo zvezdnice, da (po)skrbimo za svoje zdravje in vitkost.

Demi Moore, 59

Ne moremo ji zameriti tega skoka veselja, saj ima za kaj skakati od sreče – fit zvezdnica je poletje uživala na jahti v Italiji.. Še pred meseci je namreč igralka kot manekenka nastopila na modni pisti.

Vanessa Williams, 58

Prva temnopolta Miss ZDA, ki je kasneje postala še igralka, pevka in modna oblikovalka, se pri 58 še vedno z veseljem nastavi foto objektivu. Fit dama ima na kaj biti ponosna, saj vestno skrbi za svojo zdravo linijo.

Pauluna Porizkova, 56

Lepotica, ki skoraj vsak dan osupne s kako svojo objavo na Instagramu – ali s svojo neverjetno manekensko postavo, ali pa z iskrenim, ranljivim zapisom – ima še vedno kaj pokazati. Skrb zase in zdrav način življenja se obrestujejo.

Halle Berry, 54

Njene najljubše kopalke so že vedno bikinke – in to z razlogom, saj ima kaj pokazati. Zvezdnica je le ena od mnogih, ki za svoje zdravje in vitko linijo skrbijo s ketonsko prehrano.

Christie Brinkley, 67

Manekenka, ki še vedno dela v svojem poklicu, pri 66-ih dokazuje, da so leta le številka. Redno gibanja in zdrava prehrana, na katero prisega, sta dokaz, da zdrav način življenja deluje.

Salma Hayek, 54

Zvezdnica, pri kateri že najmanj 15 let deluje, da se ji je čas ustavil, tudi pri 54-ih še osupne svoje oboževalce in mirno tekmuje s precej mlajšimi ženskami, ki ne skrbijo za svoje zdravje. Pravi vzor!

Catherine Zeta Jones, 51

Igralki se dobro vidi, da je bila plesalka ter da skrbno vzdržuje svojo linijo z zdravo prehrano in gibanjem.

Jennifer Lopez, 51

O pevki in igralki, ki slovi po svoji izjemni disciplini tako kar se tiče izjemno zdrave prehrane in redne in zadostne količine spanca, ni treba izgubljati besed. Vsakodnevni intenzivni treningi plesa v kombinaciji z zgoraj omenjenim dajejo rezultate.

Elizabeth Hurley, 55

Dih jemajoča zvezdnica, ki izgleda, da je že najmanj 20 let nespremenjena, lahko pri 55-ih pozira v bikiniju, katerih modna oblikovalka je. V njih se menda tudi najbolje počuti. Se ne čudimo!

Heather Graham, 50

Po ‘norem letu’, kot ga je lepotica, ki se pri 50-ih še vedno lahko pohvali z otroškim obrazkom, si je privoščila oddih na plaži, kjer je cele dneve uživala le v bikiniju.

Brooke Shields, 55

Mati dveh hčera, ki je bila dolga leta ena najlepših in najslavnejših žensk v šovbiznisu, dokazuje, da leta nimajo prav nič opraviti s skrbjo zase.

Teri Hatcher, 56

Ko je slavila svoj 55. rojstni dan, je objavila svojo fotografijo v bikiniju, kjer je zapisala, da je to rezultat 8-tedenskega tečaja intenzivnih treningov. “To je moja resnica in da sem v tem 55 let starem telesu, dejansko deluje osvobajajoče. Končno sem se naučila dobro počutiti v svoji koži. Morda ne vsak dan, vsekakor pa večino dni.”
Bravo!

Yolanda Hadid, 56

Slavna mati še bolj slavnih hčera, Gigi in Belle, je bila ujeta na plaži, kjer je tekla jutranji jogging skupaj s svojim psom. Besede so odveč!

Elle MacPherson, 56

Nekdanja manekenka, danes pa poslovna ženska, je bila v svojih manekenskih letih na naslovnicah vseh priznanih revij, poznana pa je bila pod psevdonimom ‘The Body’. Zakaj, je očitno še dandanes.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj