… vse se je zgodilo, si niti v najhujšem scenarju grozljivke tega ne bi predstavljali. A bilo je tudi leto, ki je mnogim ljudem prineslo radosti. Kar precejšnje število zvezdnic se je razveselilo naraščaja, zanj pravijo, da je nekaj najlepšega, kar se lahko človeku zgodi.

1. Nicki Minaj

37-letna reperka se je septembra z možem Kennethom Pettyjem razveselila prvega otroka. Nicki je novico o nosečnosti objavila v seriji fotografij na svojem Instagram računu. Medtem ko se je zvezda zahvalila prijateljem, da so ji poslali darila, je tudi povedala, da je rodila dečka.


Nicki Minaj/Instagram

2. Justin Timberlake in Jessica Biel

Justin in Jessica imata zdaj štiričlansko družino. Par je to poletje pozdravil svojega drugega otroka. Timberlakeov nekdanji član benda NSYNC je z novinarji delil novičko in povedal, da je otrok srčkan.


© Jessica Biel / Instagram© Justin Timberlake / Instagram

3. Katherine Schwarzenegger in Chris Pratt

Katherine Schwarzenegger je letos poleti rodila prvega otroka možu Chrisu Prattu, punčko. Chris že ima sina, ki si ga deli z nekdanjo ženo Anno Faris.


© Chris Pratt / Instagram© Katherine Schwarzenegger / Instagram

4. Beverley Mitchell

igralka, ki je najbolj znana po vlogi Lucy v televizijski seriji Sedma nebesa, je zdaj mama treh otrok. Beverley in njen mož sta julija dobila deklico Mayzel Josephine.


© Beverley Mitchell / Instagram© Beverley Mitchell / Instagram

5. Ashlee Simpson in Evan Ross

Pevka je 29. oktobra pozdravila svojega tretjega otroka. “Prišel je naš ljubki fant!” je Simpsonova na Instagramu objavila , skupaj s fotografijo svojega novorojenega sina Ziggyja Bluja.

6. Gigi Hadid in Zayn Malik

“Naša punčka je tu, zdrava in lepa,” je nekdanji član skupine One Direction 23. septembra objavil na Twitterju. “Poskusiti ubesediti, kako se počutim zdaj, bi bila nemogoča naloga. Ljubezen, ki jo čutim do tega drobnega človeka, presega moje razumevanje. Hvaležen, da jo poznam, ponosen, da jo imenujem moja, in hvaležen za življenje, ki ga bomo preživeli skupaj.”


Gigi Hadid/Instagram

7. Jude Law in Phillipa Coan

“Imel sem otroka,” je igralec povedal v hudomušni pogovorni oddaji 14. septembra, ko ga je voditlej vprašal, kaj je počel med karanteno.

8. Ed Sheeran in Cherry Seaborn

“Tako mamici kot dojenčku gre neverjetno, mi pa smo tu v devetem oblaku,” je 1. septembra po prihodu hčerke Lyre na Instagramu zapisal dobitnik grammyja.

9. Katy Perry in Orlando Bloom

“Plavamo z ljubeznijo in smo hvaležni za varen prihod naše hčerke,” sta pop zvezda in igralec 26. avgusta po pozdravu Daisy Dove dejala v izjavi za UNICEF.

10. Sophie Turner in Joe Jonas

27. julija je ameriški tabloid potrdil, da je par pet dni pred tem pozdravil svojega prvega otroka Willo.

PREBERITE TUDI: Zvezdnice, ki dokazujejo, da je samsko življenje čudovito

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj