Medtem, ko prsni vsadki večini žensk polepšajo življenje in jim dvignejo samozavest, pa niso vse zgodbe takšne. Med slednjimi so tudi zvezdnice, ki svojo odločitev, da si bodo povečale prsi, obžalujejo. Tako so si prsne vsadke po določenem času odstranile, saj se niso dobro počutile z njimi ali pa so imele zdravstvene težave.

Chrissy Teigen

Nekdanja manekenka in avtorica kuharskih knjig, sicer mati dveh otrok in žena slavnega pevca Johna Legenda, je marca letos povedala, da si bo dala odstraniti prsne vsadke, ki si jih je dala vstaviti, ko je imela 20 let. Povedala, je, da si jih je dala narediti, da bi ji to pomagalo pri manekenski karieri. Le dva meseca kasneje, maja letos, je to tudi naredila.

Gisele Bundchen

“Vedno so me občudovali zaradi mojega telesa in počutila sem se, da imajo ljudje do mene pričakovanja, ki jih ne morem izpolniti,” je bila iskrena Bündchen. Potem, ko je oddojila dva otroka, vsakega leto in pol, je ugotovila, da so se njene prsi zmanjšale in povesile, dojki pa sta bili tudi neenakomerni.

“Počutila sem se ranljivo, ker lahko še tako telovadim; lahko še tako zdravo jem – a ne morem spremeniti dejstva, da sta imela oba moja otroka raje levo dojko kot desno. Vse, kar sem si želela, je bilo, da bi bili enakomerni in da bi ju ljudje nehali komentirati.”

A v svoji knjigi spominov ‘Lessons: My Path to a Meaningful Life,’ je supermanekenka povedala, da je takoj obžalovala odločitev. “Ko sem se zbudila, me je prešinilo ‘Kaj si naredila?’ Počutila sem se, da ležim v telesu, ki ga ne prepoznam,” je povedala. “Prvo leto sem nosila samo ohlapna oblačila, ker sem se počutila neprijetno.”

Crystal Hefner

Nekdanja žena ustanovitelja Playboya, Hugha Hefnerja, se je za odstranitev odločila junija 2016, da bi odstranila svoje vsadke, ki jih je imela 8 let. Povedala je, da so ji povzročali bolečine, utrujenost in težave s koncentracijo (gre za t.i. bolezen prsnih vsadkov, ki je precej pogosta).

Manekenka in DJ-ka je povedala, da so imeli vsadki velik vpliv nanjo ter da so jo počasi zastrupljali. “Takoj po odstranitvi sem začutila, da so moje kronične bolečine v ramenih in vratu izginile in sem veliko lažje dihala,” je Crystal Hefner zapisala po odstranitvi. “Vem, da se ne bom počutila spet 100 % dobro preko noči. Vsakde sem imela 8 let, da so me naredili tako bolno, zato vem, da bo potrebnega nekaj časa, da se bom spet počutila dobro.”

Kourtney Kardashian

Kardashian ženske slovijo po tem, da ne skrivajo svojih življenj, kar pomeni tudi ne (večine) lepotnih posegov. Zato niti ni bilo presenečenje, ko je najstarejša, Kourtney Kardashian priznala, da si je pri 22-ih dala prsne vsadke.

“Dala sem si narediti prsi, a če bi lahko zavrtela čas nazaj, tega ne bi naredila. Pred tem sem bila tako srčkana,” je povedala že leta 2011. “Ugotovila sem, da so me naredili, da izgledam na določen način in razmišljam o odstranitvi.”

Heidi Montag

Nekdanja zvezdnica serije The Hills si je leta 2010 v enem samem dnevu dala narediti več lepotnih posegov – v splošni anesteziji je bila menda več kot 12 ur. Nekoč je priznala, da je “več kot obsedena” s tem, da izpili svoj videz. Prsi si je povečala kar na košarico F.

A le 3 leta kasneje se je odločila za zmanjšanje, in sicer košarico D. “Nikoli več ne bi naredila česa takega in tega nikomur priporočila … V bistvu sem si želela le nekaj manjših popravkov, a so mi stvari ušle iz rok,” je povedala že 2012. “Niso mi povedali; niso me opozorili, kakšne fzične in psihične posledice bodo prinesli posegi in kakšne bolečine bom trpela. Bila sem prav v šoku.”

Yolanda Hadid

Yolanda Hadid, slavna mati še bolj slavnih hčerk Gigi in Belle, je povedala, da so ji puščali vsadki in ko je to ugotovila, se je odločila za odstranitev. Imela je tudi hude kronične zdravstvene težave, za katere je mislila, da so posledica borelije, a kaj kmalu je ugovorila, da so vsadki pravi vzrok.

“Mislim, da smo odkrili vzrok težav – to so bili 20 let stari vsadki, ki so puščali, kar smo ugotovili s pomočjo ultrazvoka. Hvala, dr. Feng, ker si me vodila skozi vse to in me ob tem držala za roko.”

Pamela Andreson

Prva zvezdnica, ki je po celem svetu zaslovela ravno zaradi svojih prsnih vsadkov, je na presenečenje vseh priznala, da je vstavitev prsnih vsadkov njeno največje lepotno obžalovanje v življenju. “Saj ni treba, da to posebej izpostavljamo,” je rekla igralka in z očmi nakazala na svoje oprsje.

Vsadke si je odstranila že daljnega leta 1999. “To je bilo nekaj, kar sem želela narediti že zelo dolgo in zelo sem vesela, da sem se tako odločila,” je povedala.

Tori Spelling

Igralka, ki je zaslovela z vlogo v slavnem Beverly Hills 90210, danes mati štirih otrok, je leta 2011 v intervjuju priznala: “Vsadke sem si dala v zgodnjih dvajsetih in če bi takrat vedela, da bo to vplivalo na produkcijo mleka, tega nikoli ne bi naredila.” Spelling si je vsadke kasneje odstranila – po tem, ko se je 2014 posvetovala z zdravnikom, kar je za vekomaj zabeleženo v eni izmed oddaj njenega resničnostnega šova, ‘True Tori’.

Victoria Beckham

Čeprav nekdanja spajsica, danes uspešna modna kreatorka, poslovna ženska, mati štirih otrok in žena, načeloma živi precej zasebno, pa je bila odkrita, ko so jo vprašali o povečanju prsi – po tem, ko je dolga leta zatrjevala, da jih nima, čeprav so bili na njeni izjemno virki postavi zelo očitni. “Nimam jih več,” je povedala leta 2014, ko so ji pokazali njeno staro fotografijo in jo povprašali glede tega.

PREBERITE TUDI: Povečanje prsi – lastna izkušnja

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj