V veliki meri prisegajo na jogo, ki ne le oblikuje njihovo telo, ampak jim da še več koristi …

Jennifer Aniston prisega na jogo. Pravi, da je s to vadbo pridobila vitkejše noge, močnejše roke in postala predvsem bolj čustveno stabilna. “Kadar vztrajaš v določenem položaju, moraš biti potrpežljiv. Lahko da ti ne uspe vzdržati v določenem položaju, ampak s tem je vse ok. To ni tekmovanje in dirka. Je samo življenje,” pravi igralka, ki ima zavidanja vredno postavo.

Model Miranda Kerr je zaupala, da ni nihče popoln in da ima tudi ona dele telesa na katerih mora delati, ter da je to stvar nje in osebnega trenerja. Miranda se posveča tudi vrsti budizma in jogi. Z jogo se ukvarja že dolgo časa, z njo pa zmasira vse notranje organe in se znebi strupov.

Madonna je zagrizena športnica. Kljub temu, da svoj mir poišče v jogi, se skrivnost njene vitke postave skriva v intenzivnem vsakodnevnem treningu. Vadi dve uri na dan: eno uro ima plesno aerobiko, drugo uro pa dela na oblikovanju mišic.

PREBERITE TUDI: 12 stvari, ki se vam bodo zgodile, če boste prakticirali jogo

Reese Witherspoon sovraži misel na telovadnico in fitnes. Takšni vadbi se posveča zaradi svojega dela in ker si želi dobiti kakšno določeno filmsko vlogo, ni pa to njena priljubljena izbira jutranje aktivnosti.

Beyonce vsak dan po zdravem zajtrku teče, nato pa vadi s svojim trenerjem. Pevka pravi, da se ji je lažje zrediti in da ni naravno suho dekle.

PREBERITE TUDI:    Ta položaj ima 5 koristnih učinkov

Rihanna je poznana po lepo oblikovanem telesu. Kakšen je njen recept? Odgovor se skriva v plesu. Znani koreograf Jamie King meni, da si lahko s plesom pridobite sanjsko postavo. Rihanna je o svoji vrsti vadbe povedala: “Je užitek, saj težo izgubiš brez, da bi vedel in se ob tem še zabavaš.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj